İftarda aç kaldık...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birşey sorabilirmiyim? Ne yediğin çok önemli mi? Ben ne dediğini anladım atıyorum çorbası salatası pilavı eti tatlısı tam bir sofra yapabilecekken yapmadı...

Tamam yapmasin. Sen orucunu tuttun. Peygamber efendimiz bir hurma ile iftar ederken bizler ne çok şey istiyoruz.

Aç kaldık çok yanlış bir ifade. Evine gidince ekmek arasına peynir koy doyur karnını nolcak ki. Zaten bir çorba yetiyor ve arkadaşım maksat ramazanı yaşamak
Amaç ne kadar özensiz olduğunu kıymet vermediğini göstermek zaten.

Kendisiyle eşim yokken görüşmüyorum o ne dedi bu ne dedi davası bana göre değil sağolsun eşimin yanında tam bir kuzudur.

İyi mi boyle kocayı yanına cekıp annesıne karsı boyle sacma sapan hareketler yapması cok hosuna gidiyor degıl mı? Bir evlat kolay buyumuyor farkında mısın? Sen besle okut buyut evlendır sonra senın gıbı Bı kız gelsın Bı soguk cay bıle cok onlara dedırtsın. Mubarek ayda töbe yarabbim büyük konısmucam.

O beğenmediğiniz menünün çeyreğini bu dünyadaki bir çok insanın önüne koysanız bayram ederler. Hani oruç nefsi terbiye etmekti!?! Açın halinden anlamaktı?!! Çok yazık.
Kocanız ağaç kovuğundan çıkmadı. İyi (veya size göre) kötü bir annesi, ailesi var. Bunu bir kabullenseniz hayatınız güzelleşecek ve tuttuğunuz orucun belki de sevabı inşallah artacak. :KK12:

Bugün kayınvalideme iftara gittik hemde bugün davet edilip neyse...Baktım koca koca tencereleri sarmış sarmalamış dedim ooo...helal olsun beni utandıracak...Oturduk sofraya 5-6 tane kornişon turşuyu doğmamış iki küçük tabağa bölmüş,iki tabak salata bir domates ve bir salatalıktan oluşan üstünde toplam on zeytin küçük kasetlerle cacık...Çorbayı içtik,yemekler tek tek geliyor...Çorbadan sonra dolma koca tencerenin dibinde ceviz büyüklüğünde dolmalar iki şer tane aldık ki diğer yemeklerde yer kalsın ve dolmadan sonra üç yemek kaşığı kadar zeytinyağlı fasülye ve yemek bitti eşimle yüzyüze baktık annesi diyor ki dolmadan yemediniz:))...Alın size örnek iftar menüsü sofrada bir pide hurma bile yoktu ellerinde olmasa amenna ama varken bilmiyorum çok garip...

Ben de en son konudan sonra gittiniz mi diye merak ettim. Umarım farkındasındır hoşgörü ayındasın her zamankinden daha fazla dikkatli olmalıyız. Gelin olan sensin keşke giderken hurma vs alsaydın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X