- 28 Haziran 2011
- 59.412
- 149.890
İyiyim canım merviskom,sizde iyi misiniz kizceleri sormuştumGörmedim kuzucum valla girdiğim an olan yazısmalar dolduruyor ya bildirimi gözümden kaçmıştır kuşum, iyi misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım merviskom,sizde iyi misiniz kizceleri sormuştumGörmedim kuzucum valla girdiğim an olan yazısmalar dolduruyor ya bildirimi gözümden kaçmıştır kuşum, iyi misin
Bizde iyiyiz bebeğim sosyal teyzelerine gülücük atıyorlar derslerinde basarılar diliyorlarİyiyim canım merviskom,sizde iyi misiniz kizceleri sormuştum
Onların ağzını yüzünü burnunu ısırırım yaaa,bebe deyince kokuları burnuma geliyor oyyy yirm çok çok, ins bebelerimin duaları kabul olur merviskomBizde iyiyiz bebeğim sosyal teyzelerine gülücük atıyorlar derslerinde basarılar diliyorlar
İnşallah çiçeğim sen calısmana devam et olacakOnların ağzını yüzünü burnunu ısırırım yaaa,bebe deyince kokuları burnuma geliyor oyyy yirm çok çok, ins bebelerimin duaları kabul olur merviskom
Sağol abla teşekkürlerDoğum günün kutlu olsun habibim,nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşların olsun. S
rica ederim canim benimBana oy veren sevgili 12 seçkin insan destekleriniz için çok teşekkür ederim
Nevreste
@Kazen
Tenceresiz kaldim anne
@Kurk Mantosuz Madonna
@nickimi feriha koydum
@Kinoalihatun
@hatibulut
@haticeliz
@kediannesiii
@AlexaMcQueen
@handeyimdir
@Ciksasel
ya senin dogum gunun mu habibtem noce saglikli guzel yillaraSağol abla teşekkürler
Sende sağol canımcım nice yaşların olsunSağol abla teşekkürler
gunaydin ablacim diger konidan etiketledim seni guncel orasiGünaydınlar hanımlar
Günaydın minnoşum hiç dikkat etmeden direk buraya yazdım geliyorum hemengunaydin ablacim diger konidan etiketledim seni guncel orasi
Hayırlı olsunAa pro üye olmuşum oleyy
Öyle görünüyor kuzumdöndün dimi
Çok teşekkür ederim şimdi farkediyorumRamazan masaları yarışmasında oy kullanan ; Maemaeri , @Onesun , @AnGeL3432 , @mulatte__ Blue_Black , @YUMURCAK üyelerimizin bayram hediyeleri hayırlı olsun...