İftarda aç kaldık...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben onun menü anlayışını biliyorum elinden geldiği için değil biziz diye yapmadı sadece bana değil eşimede yapmaz ayırsın bakalım....
Tereliye demek ki kayınvaliden bi insan sarrafı, senin ederinin bu kadar olduğuna kanaat getirdi ve sana bunu layık gördü. Haklı

Bir tencere yemekte siz goturseydiniz keske.ya da oglenden gidip yardim edip birlikte hazirlasaydiniz yemekleri.cok ayip yazdiklariniz.kadin elinden geleni yapmis.

Ben onun menü anlayışını biliyorum elinden geldiği için değil biziz diye yapmadı sadece bana değil eşimede yapmaz ayırsın bakalım....

Bir şeyi merak ediyorum. Burada siz gerçekten tepki çekecek konular açıyorsunuz. İnsanlar gelip size çok kırıcı yorumlar yapıyorlar, hatta neredeyse hakarete varan sözler işitiyorsunuz.
Ama hala gelip aynı davranışı sergilemeye, aynı sözleri duymaya niyet ediyorsunuz.
Hoşunuza mı gidiyor böyle olması?

Birde sanırım sizin kv. tarafına gönderdiğiniz enerji, onlar hakkında düşündüğünüz şeyler, değişik bir boyutta birbiri ile çarıpışıp kaynaşıyor sanırım. Onlar için ne düşünüp hayal ediyorsanız aynısı karşınıza çıkıyor.
Çok garip.

Birşey sorabilirmiyim? Ne yediğin çok önemli mi? Ben ne dediğini anladım atıyorum çorbası salatası pilavı eti tatlısı tam bir sofra yapabilecekken yapmadı...

Tamam yapmasin. Sen orucunu tuttun. Peygamber efendimiz bir hurma ile iftar ederken bizler ne çok şey istiyoruz.

Aç kaldık çok yanlış bir ifade. Evine gidince ekmek arasına peynir koy doyur karnını nolcak ki. Zaten bir çorba yetiyor arkadaşım maksat ramazanı yaşamak

Bir tencere yemekte siz goturseydiniz keske.ya da oglenden gidip yardim edip birlikte hazirlasaydiniz yemekleri.
Kendisiyle eşim yokken görüşmüyorum o ne dedi bu ne dedi davası bana göre değil sağolsun eşimin yanında tam bir kuzudur.

Tereliye bir önceki konuna büyük bir anlayışla yorum yaptım ama şu konun nereden tutsam elimde kalıyor. Yazık yani kadına. Kimse size yaranmak için uğraşmak zorunda değil. Doymadıysanız, evinize gidince tıkanana kadar yeseydiniz.

Sadece aç kalarak oruç tutulmaz , ruhu arındırmak lazım.

Iftar sonrasında , çok şükür diyeceğinize " aç kaldık diyorsunuz . Anladığım kadarıyla gerçekten aç kalmanın ne demek olduğunu bilmiyorsunuz.

IKi biber dolması , biraz fasulye, çorba oruç açmak , doymak için yeter de artar.

Eşiniz soğuk çayı layık gördüyse siz yüce gönlünüzle bir tatlı yapsaydınız , alsaydınız da onla doysaydınız.

Gittiği evden döndükten sonra o evin hali, yemeği v.s hakkında olumsuz yorum yapan herkesi anlayışsız , dünya görmemiş ,kendini tamamlamamiş olarak görüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…