- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.693
-
- Konu Sahibi banabenigeriver
Tereliye demek ki kayınvaliden bi insan sarrafı, senin ederinin bu kadar olduğuna kanaat getirdi ve sana bunu layık gördü. HaklıBen onun menü anlayışını biliyorum elinden geldiği için değil biziz diye yapmadı sadece bana değil eşimede yapmaz ayırsın bakalım....
Ben olsam kendi getirdiği soğuk çayı önüne şişeynen koyarım diksin kafayakesin soğuk çaya da kusur bulurdu
Evet ya sıcakmış oda eşime dedimBen olsam kendi getirdiği soğuk çayı önüne şişeynen koyarım diksin kafayakesin soğuk çaya da kusur bulurdu
Bardaksızlar derdi
Bir tencere yemekte siz goturseydiniz keske.ya da oglenden gidip yardim edip birlikte hazirlasaydiniz yemekleri.cok ayip yazdiklariniz.kadin elinden geleni yapmis.Bugün kayınvalideme iftara gittik hemde bugün davet edilip neyse...Baktım koca koca tencereleri sarmış sarmalamış dedim ooo...helal olsun beni utandıracak...Oturduk sofraya 5-6 tane kornişon turşuyu doğmamış iki küçük tabağa bölmüş,iki tabak salata bir domates ve bir salatalıktan oluşan üstünde toplam on zeytin küçük kasetlerle cacık...Çorbayı içtik,yemekler tek tek geliyor...Çorbadan sonra dolma koca tencerenin dibinde ceviz büyüklüğünde dolmalar iki şer tane aldık ki diğer yemeklerde yer kalsın ve dolmadan sonra üç yemek kaşığı kadar zeytinyağlı fasülye ve yemek bitti eşimle yüzyüze baktık annesi diyor ki dolmadan yemediniz:))...Alın size örnek iftar menüsü sofrada bir pide hurma bile yoktu ellerinde olmasa amenna ama varken bilmiyorum çok garip...
Sahurda dünden kalan etli bamya var onu yiyeceğim valla
Onu utandırmakta bana düştü hatta bir iki çeşit daha fazla yapayım görsün öğrensinTereliye demek ki kayınvaliden bi insan sarrafı, senin ederinin bu kadar olduğuna kanaat getirdi ve sana bunu layık gördü. Haklı
Tereliye demek ki kayınvaliden bi insan sarrafı, senin ederinin bu kadar olduğuna kanaat getirdi ve sana bunu layık gördü. Haklı
Ben onun menü anlayışını biliyorum elinden geldiği için değil biziz diye yapmadı sadece bana değil eşimede yapmaz ayırsın bakalım....
Şaka gibi bir insansınız ya...Evet ya sıcakmış oda eşime dedim
TUTMAYIN KÜÇÜK ENİŞTEYİ SALIVERİN GİTSİNOnu utandırmakta bana düştü hatta bir iki çeşit daha fazla yapayım görsün öğrensin
Birşey sorabilirmiyim? Ne yediğin çok önemli mi? Ben ne dediğini anladım atıyorum çorbası salatası pilavı eti tatlısı tam bir sofra yapabilecekken yapmadı...Ben onun menü anlayışını biliyorum elinden geldiği için değil biziz diye yapmadı sadece bana değil eşimede yapmaz ayırsın bakalım....
Onu utandırmakta bana düştü hatta bir iki çeşit daha fazla yapayım görsün öğrensin
Kendisiyle eşim yokken görüşmüyorum o ne dedi bu ne dedi davası bana göre değil sağolsun eşimin yanında tam bir kuzudur.Bir tencere yemekte siz goturseydiniz keske.ya da oglenden gidip yardim edip birlikte hazirlasaydiniz yemekleri.