İftarda aç kaldık...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın çorba yapmış iki çeşit yemek yapmış salata ve cacık yapmış daha ne yapsın yani bi tek tatlı yapmadı diye mi bütün bu söyledikleriniz belki onu da siz getirirsiniz diye düşünmüştür. Etli bi yemek yerine fasulye yaptı diye mi bozuldunuz

İşte bunlar hep orucun anlamını bilmemekten.

Evinde ne istersen yap ye ama gittiğin yerde nimete burun kıvırmak şımarıklık ve görgüsüzlüktür.
Aç kalacağından endişe eden, bir tencere zeytinyağlı yapar, hiç olmadı kendi yemeğiyle doyar, ki sofra zaten zengin.
Avuç içi kada ekmek, 1 tas hoşafla savaş kazandı ecdad.
Önünde yemek olan, kim aç?

Annem bahceden hep oyle kucuk toplar. Getirir koyden. Cokta lezzetli oluyor. Pazarda gormedim ama belki konudaki kv de köylüdür
Biliyorum canım öyle küçük biberler olduğunu. Sadece iftar için herkese 2 küçük dolma yaptığına inanmıyorum. Onu demek istedim.

Aç kalacağından endişe eden, bir tencere zeytinyağlı yapar, hiç olmadı kendi yemeğiyle doyar, ki sofra zaten zengin.
Avuç içi kada ekmek, 1 tas hoşafla savaş kazandı ecdad.
Önünde yemek olan, kim aç?

İnsanın gözü aç olmasın cancağızım. Yoksa her türlü doyulur

Ben tabagimdaki çorbayı içerken bile icim sizliyor bazen. Aç insanlar, çocuklar geliyor gözümun önüne. Cok cirkin düşünceli bi insansiniz. Ya da eger burada tepki cekmek icin kendinizce egleniyorsaniz, (ki ben oyle düşünüyorum) lutfen baska konu bulun kendinize. Su yazdiklariniz basli basina ayıp .

Güzel hanımlar can hanımlar uyarımı yineliyorum, lütfen sabır, lütfen sükut, lütfen kurallara aykırı şeyler yazmayın da banlanmayın sahur üzeri.
Hahahah abla sen bile sabır diliyorsan bizlere durum gerçekten vahim

Ne güzel yazmışsın. Kibar kadınsın vesselam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…