- 7 Ekim 2013
- 948
- 1.555
-
- Konu Sahibi banabenigeriver
Laf ettiğim şeyin özensizlik olduğunu bir kişinin bile anlayamamış olması ne garip...
Artık çok geç
Annem bahceden hep oyle kucuk toplar. Getirir koyden. Cokta lezzetli oluyor. Pazarda gormedim ama belki konudaki kv de köylüdürCeviz kadar biber dolmasına da inanmadık ayrıca
Aç kalacağından endişe eden, bir tencere zeytinyağlı yapar, hiç olmadı kendi yemeğiyle doyar, ki sofra zaten zengin.İşte bunlar hep orucun anlamını bilmemekten.
Evinde ne istersen yap ye ama gittiğin yerde nimete burun kıvırmak şımarıklık ve görgüsüzlüktür.
Biliyorum canım öyle küçük biberler olduğunu. Sadece iftar için herkese 2 küçük dolma yaptığına inanmıyorum. Onu demek istedim.Annem bahceden hep oyle kucuk toplar. Getirir koyden. Cokta lezzetli oluyor. Pazarda gormedim ama belki konudaki kv de köylüdür
Aç kalacağından endişe eden, bir tencere zeytinyağlı yapar, hiç olmadı kendi yemeğiyle doyar, ki sofra zaten zengin.
Avuç içi kada ekmek, 1 tas hoşafla savaş kazandı ecdad.
Önünde yemek olan, kim aç?
Yuh sana ya yuhYani baklava alıp gitsek bu menüye olmazdı biliyor işte:)
Yine griye boyanacağızEki Görüntüle 2151777
Şu an böyleyim
Kurban olam al beni buradan.
Tereliye kişisi yüzünden ban yemek, adeta bir kara leke.
zvjezdan
Tereliye hanım diğer yemeklere yer kalsin diye içinden iki tane alıvermiş. Nasıl bir beklentiyle gittiyse?Biliyorum canım öyle küçük biberler olduğunu. Sadece iftar için herkese 2 küçük dolma yaptığına inanmıyorum. Onu demek istedim.
Gel gidelim arkadaşım.Yine griye boyanacağız
Allah’ını seven yazmasın
PardonBiliyorum canım öyle küçük biberler olduğunu. Sadece iftar için herkese 2 küçük dolma yaptığına inanmıyorum. Onu demek istedim.
Hahahah abla sen bile sabır diliyorsan bizlere durum gerçekten vahimGüzel hanımlar can hanımlar uyarımı yineliyorum, lütfen sabır, lütfen sükut, lütfen kurallara aykırı şeyler yazmayın da banlanmayın sahur üzeri.