İftarda aç kaldık...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amaç ne kadar özensiz olduğunu kıymet vermediğini göstermek zaten.

Kendisiyle eşim yokken görüşmüyorum o ne dedi bu ne dedi davası bana göre değil sağolsun eşimin yanında tam bir kuzudur.

İyi mi boyle kocayı yanına cekıp annesıne karsı boyle sacma sapan hareketler yapması cok hosuna gidiyor degıl mı? Bir evlat kolay buyumuyor farkında mısın? Sen besle okut buyut evlendır sonra senın gıbı Bı kız gelsın Bı soguk cay bıle cok onlara dedırtsın. Mubarek ayda töbe yarabbim büyük konısmucam.

O beğenmediğiniz menünün çeyreğini bu dünyadaki bir çok insanın önüne koysanız bayram ederler. Hani oruç nefsi terbiye etmekti!?! Açın halinden anlamaktı?!! Çok yazık.
Kocanız ağaç kovuğundan çıkmadı. İyi (veya size göre) kötü bir annesi, ailesi var. Bunu bir kabullenseniz hayatınız güzelleşecek ve tuttuğunuz orucun belki de sevabı inşallah artacak.

Ben de en son konudan sonra gittiniz mi diye merak ettim. Umarım farkındasındır hoşgörü ayındasın her zamankinden daha fazla dikkatli olmalıyız. Gelin olan sensin keşke giderken hurma vs alsaydın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…