- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.693
-
- Konu Sahibi banabenigeriver
Ayrıca utandırmakta ne demek tereliye?? Utandırmak da. Ay önce bi düzgün yaz sonra elalemi utandırOnu utandırmakta bana düştü hatta bir iki çeşit daha fazla yapayım görsün öğrensin
Amaç ne kadar özensiz olduğunu kıymet vermediğini göstermek zaten.Birşey sorabilirmiyim? Ne yediğin çok önemli mi? Ben ne dediğini anladım atıyorum çorbası salatası pilavı eti tatlısı tam bir sofra yapabilecekken yapmadı...
Tamam yapmasin. Sen orucunu tuttun. Peygamber efendimiz bir hurma ile iftar ederken bizler ne çok şey istiyoruz.
Aç kaldık çok yanlış bir ifade. Evine gidince ekmek arasına peynir koy doyur karnını nolcak ki. Zaten bir çorba yetiyor ve arkadaşım maksat ramazanı yaşamak
Yanılıyorsun kvnin en büyük hatası görücü usulüyle tereliye' yi seçmesiBence kv nin en büyük hatası seni iftara davet etmesi.
TUTMAYIN KÜÇÜK ENİŞTEYİ SALIVERİN GİTSİN
Sende çok elitsin hadi güle güle.Off cok varoşsun ya.
Neler beklediniz mesela?Amaç ne kadar özensiz olduğunu kıymet vermediğini göstermek zaten.
Kendisiyle eşim yokken görüşmüyorum o ne dedi bu ne dedi davası bana göre değil sağolsun eşimin yanında tam bir kuzudur.
Sofrada birşey yok ki koca tabakta 10 zeytin cidden gözardı edemezdim.10 tane zeytin??? Ciddi ciddi zeytinleri mi saydin?
Degil bir tabak yemek vermek kapidan iceri sokulacak biri degilsiniz.
Dolma biberdiinsan corbadan sonra zaten doyuyor. zaten iftarda tika basa yemek günah, sorun ne??? durduk yere günaha girdin. canim gece gece sarma cekti
DkdkdkkdDolma bıle ugrastırıyo ben olsam kabuska yapardım sana ne ugrascam
Bugün kayınvalideme iftara gittik hemde bugün davet edilip neyse...Baktım koca koca tencereleri sarmış sarmalamış dedim ooo...helal olsun beni utandıracak...Oturduk sofraya 5-6 tane kornişon turşuyu doğmamış iki küçük tabağa bölmüş,iki tabak salata bir domates ve bir salatalıktan oluşan üstünde toplam on zeytin küçük kasetlerle cacık...Çorbayı içtik,yemekler tek tek geliyor...Çorbadan sonra dolma koca tencerenin dibinde ceviz büyüklüğünde dolmalar iki şer tane aldık ki diğer yemeklerde yer kalsın ve dolmadan sonra üç yemek kaşığı kadar zeytinyağlı fasülye ve yemek bitti eşimle yüzyüze baktık annesi diyor ki dolmadan yemediniz:))...Alın size örnek iftar menüsü sofrada bir pide hurma bile yoktu ellerinde olmasa amenna ama varken bilmiyorum çok garip...
Dolma ne ki zeytin saymışYahu utanmıyor musunuz buralarda insanların sofrasına laf etmeye? Dolmanın tanesine kadar... Ayıptır ya. Allah gözünüzü doyursun inşallah.
:) onu da yaparım nolcekDkdkdkkd
Direkt lahanayı koyun ortaya.
Ay çok güldüm
Şu zamana kadar yeterince herşeyi hoşgördüğümü düşünüyorum zaten yaptıklarını görüp gülüp geçtim...