- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Hadi gözün aydın gel kulağıma söyle bakiyimKaptim kaptim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gözün aydın gel kulağıma söyle bakiyimKaptim kaptim
Ben genelde zeytinyağlılar kavurmadan yaptığı. da oluyorKız cogunu soğanı kavurup sebzeyi atıyon pisiyo
Aynen bir farkı yok:)Sıvıyağla yapılan herşeyi zeytinyağıyla yaparsın işte. Hatta @Mune pilavı bile zeytinygagiyla yapıyormuş
Ben de zeytinyağı mutlaka koyarım pilava çoğu yemeğe makarnaya bileSıvıyağla yapılan herşeyi zeytinyağıyla yaparsın işte. Hatta @Mune pilavı bile zeytinygagiyla yapıyormuş
Aynen bende öyle yapıyorum:)Ben de zeytinyağı mutlaka koyarım pilava çoğu yemeğe makarnaya bile
SülememHadi gözün aydın gel kulağıma söyle bakiyim
Yeni kategori belli oldu mu
Yeni kategori zeytinyağlılar haberin olsun tarif alıyorlar:)Cok sevindim canim
❤Öncelikle Oylarınız için çoooook Teşekkür ederim Ballı Lokumlarımmm biraz tek tek etiketlemek zor olsa da verdiğiniz oylara değer. Kazanamasamda her verdiğiniz oyda heyecan ve mutluluk yaşadım Canımsınız
balbocuuu debriyajgazfren Kara_gozlum Reyyan__ -Adel- Kirmizi pabuc E Evvab tontriko Limonsuzzcay Hannaz ATTRAENTE Su perisi86 bulca zbzbzbzb Amor-a Yeniden48 K kimsebilmesindiye A ayisigi111 Blue_Black T takeiteasy1907 Vivid Gameking Z zhrzrb l@Fistiklicikileta rosebady jeschiem
X xDerinMavix azerikizi91 L leydibetiti Elos35 B benpapatya Kedili0983 sinirliportakal Y Ymn55 kaderdene varsa kendinehas brologcu @kumral5454 sufisentir -Lisaaa- arzerik Simal1005 Ece Didem BettyRuble @birazhuzur2008 melankolimm N nilsiss -Gul- B Biravucmutluluk Lercan B Belkibiumut Onur_hira_ela Nefesimmmsin B Blackwhite S Susammmmm pure hazel Pamukannesi83 DeryaOnDiet H hypatia7 Huhuki canbax00 A anidefteri Cascade_ Orkide_sever S Smnr55 L Leame F flamefire @bellok R Rana16 De_Beauvoir P PrettyLittleThing K Krsg G Gizmo_2 sonmelodi00 Ebrulipapatya Eliifm @PinqAngeeL E Ebrushn Asllnutty Ogretmenanne3 sidon Monny mn5822 E ebrunoZYNP S Ssanemtkk A Aslisaray C Cetin9068 N nurcangrbz M Mervenur11 D Dilanur13 Black Wine B BirmucizeAllahim elizalin Cerenn25 C CigdemErman D Defnam123 yenibirben2015 A n n e y i m M Mrvgfbq S Sevgili54
M Melisaklccc D deryaliriza M melcannn P pembe38 S sevsev tijdaroji KucukTarlaKusu F Fifimm P papatyasii B busunako I Ikimelekannesi22
O daha kolay işteBen genelde zeytinyağlılar kavurmadan yaptığı. da oluyor
Tamam canim balikesirdeydim kizlar dun geldim atli okculuk turkiye sampiyonasi elemelerine katildikYeni kategori zeytinyağlılar haberin olsun tarif alıyorlar:)
Evet zeytinyağlıYeni kategori belli oldu mu
Tebrik ederim inşallah 1.likte gelirGüzel kk nın güzel kadınları ;
Oylarınız sayesinde bu sefer 3. Lüğü kaptık bir dahikine birinci olmak dileğiyle hepinize teşekkürler
@Bonus
@hayalperest_81
@nazzo70
@minar
@cesmi_naz
@yasemin8085
@pikolata78
@candy_candy
@bir garip oblomov
@Filozof__Prenses
@genic
@mandalina01
@kedilovic
@arzum77
@talena
@sahgull
@MeRWeCe
@buttrfly
@rugzo1
@Helena
@balpamuk
@pearlshine
@zerenteacher
@svdd
@baharszgnr
@istanbula
@BONCUK2006
@memure09
@zlhism
@ayseygt
@Cordelia_1605
@NeKHBeT
@Salvia
@life is beatiful
@YEKTA61
@senistiyorruj
@2135
@yorgun anneanne
@DRNNFRYSMN
@Heart of Gold
@mero95
@Derya_the_queen
@Hurma99
@beyazmelek0116
@furusan
@Gokyuzum5556
@Lucifer344481
@benYAZ
@askbahcem
@Kakao ve Ben
@krtp86
@_dnz_52
@aysesahra
@fantastikaaa
@Noona_noona
@deniz us
@nanelilimonata
@kahveyokmu
@Minel00
@eboe
@Hepdiyetde
@Ysmnzgr
@gurtmingotam
@propofol123
@demirleke
@Kuzeyguneyy
@Sessizolllll
@hasbeee
@Aydeniz90
@Tutuy
@BitmeyenUmidim
@Coseff
@Desdemona_61
@doguege
@Hayatinanlamisensin
@elifiremsu
@Irmkz
@Ayas19
@Mavi Boncugumm
@Nibe
@Japonbaligi84
@klbk33
@Biliyonsen
@htc71
@umutluanne83
@NaMIDiGeRBuzDoLaBI
@Zipzip-
@kubra2553
@elvan7
@hussuk
@Kullanici adim emel
@Missisim
@CaBu
@birgaripask35
@Stardust07
@kahvemsi mutluluk
@- Pudra Pembe -
@Ruya Naz0
@2014prenseslerim2015
@NorthCarolina
@pastelkiz
@Oppssi
@Efsane anne
@Sonyag08
@Can Parcam
@littlewaterspirit
@Dahliadivin
@Narinkimse
@Glsmkck
@mavilimonata
@Temmuzcicegii
@Nilda1
@medine66
@Aysebilge34
@kitapkahvehuzur
@mevsiminegore
@sedeflidondurma
@yslkbr
@karmell
@ademabad
@duskapani
@Merve758
@olmuyorsensiz
@benilyeda
@EnisaE
@Kostas
@Minicooper16
@dilanmavi
@Sudem_mmm
@Norma J
@Endiselii
@FairyTale89
@Islak kelebek
@Mysonismysun
@Leyl-i-fer
@Birbardakcay
@MrsParanoid
@Lili007
@Zerre-
@Ros21
@berkas
@Gonulmeyvesi
@Engineerr06
@benmarian
@pinkclouds
@Meral Kaplanci
@Prensesimin Annesiyim
@Sevgiyeyolculuk
@Ekinoksssi
@Ensu123
@Meyri94
Elmasyuzuk
@Ebru0023
@1sadekahve
@Sngl64
@Hayalperestbirrealist
@Masalruz
@Cagdasinfundasi
@06Melisa06
@sorella
@anniebannanie
@thesinner
@Zeynepssp
@serpilsgdn
@Celyne
@SaryamV
@Nursena5023
Ballı lokum yani ben yani biz saglık olsun mühim olan katılmaktıÖncelikle Oylarınız için çoooook Teşekkür ederim Ballı Lokumlarımmm biraz tek tek etiketlemek zor olsa da verdiğiniz oylara değer. Kazanamasamda her verdiğiniz oyda heyecan ve mutluluk yaşadım Canımsınız
balbocuuu debriyajgazfren Kara_gozlum Reyyan__ -Adel- Kirmizi pabuc E Evvab tontriko Limonsuzzcay Hannaz ATTRAENTE Su perisi86 bulca zbzbzbzb Amor-a Yeniden48 K kimsebilmesindiye A ayisigi111 Blue_Black T takeiteasy1907 Vivid Gameking Z zhrzrb l@Fistiklicikileta rosebady jeschiem
X xDerinMavix azerikizi91 L leydibetiti Elos35 B benpapatya Kedili0983 sinirliportakal Y Ymn55 kaderdene varsa kendinehas brologcu @kumral5454 sufisentir -Lisaaa- arzerik Simal1005 Ece Didem BettyRuble @birazhuzur2008 melankolimm N nilsiss -Gul- B Biravucmutluluk Lercan B Belkibiumut Onur_hira_ela Nefesimmmsin B Blackwhite S Susammmmm pure hazel Pamukannesi83 DeryaOnDiet H hypatia7 Huhuki canbax00 A anidefteri Cascade_ Orkide_sever S Smnr55 L Leame F flamefire @bellok R Rana16 De_Beauvoir P PrettyLittleThing K Krsg G Gizmo_2 sonmelodi00 Ebrulipapatya Eliifm @PinqAngeeL E Ebrushn Asllnutty Ogretmenanne3 sidon Monny mn5822 E ebrunoZYNP S Ssanemtkk A Aslisaray C Cetin9068 N nurcangrbz M Mervenur11 D Dilanur13 Black Wine B BirmucizeAllahim elizalin Cerenn25 C CigdemErman D Defnam123 yenibirben2015 A n n e y i m M Mrvgfbq S Sevgili54
M Melisaklccc D deryaliriza M melcannn P pembe38 S sevsev tijdaroji KucukTarlaKusu F Fifimm P papatyasii B busunako I Ikimelekannesi22
Evet canim nevos yazdi bakalim bir tarif yazdim alinmadiysaEvet zeytinyağlı