İftarda aç kaldık...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amaç ne kadar özensiz olduğunu kıymet vermediğini göstermek zaten.

Onu bulamayanlar da var
Bir kuru ekmege muhtaç olanlar var!...

Sizin özensiz dediginiz yemeği olsa pirzola gibi yiyecek olanlar var

Bence yanlış düşünüyorsunuz. Her yemek ozenlidir.
Daha fazla yazamayacağım ama çocuk var mi bilmiyorum da büyük konuşmayın derim...

Sahurda şık sofralarınız ile afiyet olsun dileklerimle...

Bugün kayınvalideme iftara gittik hemde bugün davet edilip neyse...Baktım koca koca tencereleri sarmış sarmalamış dedim ooo...helal olsun beni utandıracak...Oturduk sofraya 5-6 tane kornişon turşuyu doğmamış iki küçük tabağa bölmüş,iki tabak salata bir domates ve bir salatalıktan oluşan üstünde toplam on zeytin küçük kasetlerle cacık...Çorbayı içtik,yemekler tek tek geliyor...Çorbadan sonra dolma koca tencerenin dibinde ceviz büyüklüğünde dolmalar iki şer tane aldık ki diğer yemeklerde yer kalsın ve dolmadan sonra üç yemek kaşığı kadar zeytinyağlı fasülye ve yemek bitti eşimle yüzyüze baktık annesi diyor ki dolmadan yemediniz:))...Alın size örnek iftar menüsü sofrada bir pide hurma bile yoktu ellerinde olmasa amenna ama varken bilmiyorum çok garip...

Laf ettiğim şeyin özensizlik olduğunu bir kişinin bile anlayamamış olması ne garip...

Sofrada birşey yok ki koca tabakta 10 zeytin cidden gözardı edemezdim.

Gözün doymamış ki miden doysun o_O
10 zeytin diyip küçümsemen, şaka maka halin içler acısı aslında biliyor musun?
Senin sofran da kuş sütü eksik olmasa ne olur, bereketi oluyor mu acaba?
Cidden çok terbiyesizsin ya.
Üzülüyorum eşinin ailesi adına.
Yani insanlar nasıl bi günah işledi de sana nerden çattılar acaba?

:) onu da yaparım nolcek
Konu sahini mantı partisi yapıyormuş :KK70:

İlk kez duydum. Valla bizde adam akıllı yenir kalkılır :KK70:

Gözümde farklı şeyler canlandı he :KK70: Katladığı mantıyı oyun havası eşliğinde aç aç geliyor diye arkadaşının ağzına mı atıyordur nedir :KK70:

Bir de mantı yeyip mantıklı davranmayı öğrenmek gerek vesselam :KK70:

Kadın başına gelecekleri bilseydi görücü usulüne son verilmesi için eylemlere başlardı...
En Büyük KK

Kör olsaydı bu gözlerim, tereliyi görmeseydi görücü usulü :KK70:
Tereliyeyi gördükçe daha doğmamış oğlumun turşusunu kurasım geliyor:deli:

Benim kv de cagırdı sarma çorba yapmış bir de tavuk tepsi pilav ona bile gerek yok tek sarma yeriz dedik ki zaten yenmedi bile ramazanda su içince doyuyor insan.bence dolma cacık çorba ve zeytinyağlı fasulye az menü değil porsiyon az olabilir belki de kv niz ramazan cok yenmez diye düşünmüştür ya da elinde o an yoktur.
Sizi davet etmiş sonuçta 1 kase çorba bile yeter önemli olan düşünmek diyorum.Nice davet edilmeyen gelinler var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X