- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
-
- Konu Sahibi banabenigeriver
Bence dünki konu sonrasıYav sen hangi sarayın prensesisin?
De bakim.
Kuzu çevirme bekliyorum kendisindenHer gün hatırlattığından mütevellit unutmak ne mümkün
Bir sonraki konu muhtemelen kendi iftar menüsüyle kayınvalideyi nasıl utandırdığı olacak :)
Di mi? Insanlar saçma saçma olmayana da ver diye dua ediyor. Halbuki hepimiz kendimize etmeliymişiz.ne kadar da yüce gönüllü bir düşünce tarzı.
Ahshsbs taktın sen, anlaşıldıBence dünki konu sonrası
Bu premses bir nebze normal.
Eminim kayınvalidesi de bizimle bu düşünceyi paylaşıyordur.Ben trol olduguna inanmak istiyorum yaa :-(
Sen de tut elimi, sen de gel. Bu konu lanetliCanım acıyor
Yapma öyle
Kadın özensiz bile olsa size niye özen göstersin? Hergün buraya kv zart dedi, kv zurt dedi diye arkasından saydıran birisiniz. En son burada iftara davet etti diye bile kadına demediğiniz kalmadı. Sizin insanlık olarak kaliteniz ne ki size değer verilsin, özen gösterilsin? O kadın yine insanmış. Size çok fazla bile özen göstermiş. O da oğlunun hatrınadır herhalde. Ben olsam sizin gibi birini evime bile sokmam. İnsanların tüm keyfini kaçırmak bir yana, iftarın, ramazanın bile bereketini kaçırır, uğursuzluk getirirsiniz insanlara. Kimseden kıymet, özen beklemeden önce kendi içinizi temizleyin.Laf ettiğim şeyin özensizlik olduğunu bir kişinin bile anlayamamış olması ne garip...
Ya bu nimeti begenmeme ne demektir. Dünyada açlık çeken kaç milyon insan var senin haberin var mı. Kayinvalidene ne hissedersin zerre umrumda değil. Ama o snein begenmedigin yemekleri bulamayan insanlar varken bu şekilde konuşmana göz yumamam. Bir gün o yemeklere muhtaç kalırsın neye ugradigini sasirirsin. Kayinvalidenden falan bize ne. Ama geçip burda nimete saygisizlik etme. Özellikle Ramazan ayında bilerek bu şekilde konustugunuzu düşünüyorum. Tek derdiniz insanları kiskirtmakYani baklava alıp gitsek bu menüye olmazdı biliyor işte:)
Tek derdim onların ne olduğunu göstermek hani ben kötü gelinim ya benim gibi geline böyle aileYa bu nimeti begenmeme ne demektir. Dünyada açlık çeken kaç milyon insan var senin haberin var mı. Kayinvalidene ne hissedersin zerre umrumda değil. Ama o snein begenmedigin yemekleri bulamayan insanlar varken bu şekilde konuşmana göz yumamam. Bir gün o yemeklere muhtaç kalırsın neye ugradigini sasirirsin. Kayinvalidenden falan bize ne. Ama geçip burda nimete saygisizlik etme. Özellikle Ramazan ayında bilerek bu şekilde konustugunuzu düşünüyorum. Tek derdiniz insanları kiskirtmak
Kahvaltı yapıyoruz biz hep zaten insan misafire özel gösterir ben bir yıldır gitmemişim evine yemeğe bak.Tereliye merak ettim kiiiz sahurda ne pisirCen .
Portakallı gezen tavuk,
Ege Hamsisi Havyari,
Şefin tavsiyesi....ahhhhaaa!