İftarda aç kaldık...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Laf ettiğim şeyin özensizlik olduğunu bir kişinin bile anlayamamış olması ne garip...
Kadın özensiz bile olsa size niye özen göstersin? Hergün buraya kv zart dedi, kv zurt dedi diye arkasından saydıran birisiniz. En son burada iftara davet etti diye bile kadına demediğiniz kalmadı. Sizin insanlık olarak kaliteniz ne ki size değer verilsin, özen gösterilsin? O kadın yine insanmış. Size çok fazla bile özen göstermiş. O da oğlunun hatrınadır herhalde. Ben olsam sizin gibi birini evime bile sokmam. İnsanların tüm keyfini kaçırmak bir yana, iftarın, ramazanın bile bereketini kaçırır, uğursuzluk getirirsiniz insanlara. Kimseden kıymet, özen beklemeden önce kendi içinizi temizleyin.

Yani baklava alıp gitsek bu menüye olmazdı biliyor işte:)
Ya bu nimeti begenmeme ne demektir. Dünyada açlık çeken kaç milyon insan var senin haberin var mı. Kayinvalidene ne hissedersin zerre umrumda değil. Ama o snein begenmedigin yemekleri bulamayan insanlar varken bu şekilde konuşmana göz yumamam. Bir gün o yemeklere muhtaç kalırsın neye ugradigini sasirirsin. Kayinvalidenden falan bize ne. Ama geçip burda nimete saygisizlik etme. Özellikle Ramazan ayında bilerek bu şekilde konustugunuzu düşünüyorum. Tek derdiniz insanları kiskirtmak

şaka mısın kardeşim? belki de mılyonlarca aç var dısarıda sen sıcacık evde masanda keyıfle o yemegı yerken bıde utanmadan kocanla annenı cekıstırırken ne aç çocuklar ölüyor Allah ıslah etsın siz gıbılerı. Midemi bulandırdınız..Yazık o kadıncağıza.

Tek derdim onların ne olduğunu göstermek hani ben kötü gelinim ya benim gibi geline böyle aile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…