İftarda aç kaldık...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim içecek aldı.
3 liralık içeceğe fazla bile hazırlamış aşkım kadın size. maşallah iftar yapıyorsun ama kötü nankör kalbinle . bide eşinle göz göze gelip gülmüşsünüz iki kaşık yemek yapıp görürsen sende bi işe yarasan eline yapışmazdı. Menünü saymayı biliyon sanki çok bisey yapmışsın gibi ben tek elle yapıyorum kuzum kendini yüksek görme öyle

Senin yine kayınvaliden yapmış benim öz annem ramazanın ilk gününde sofraya bana tabak koymuyor.

Eee var olanlardan biraz daha fazla yeseydiniz. Doymak eylemi bu kadar zor bir şey değil yani. Olmadı iki dilim ekmek daha yeseydiniz, sonra eve dönünce bir de evde yerdiniz. Kadının elinden bu kadar geliyordur, bu kadar yapmıştır. Annelik bu değil demişsiniz de, annelik pişirilen yemeklerle doğru orantılı bir şey değil.

Konu iki yıl öncenin ve sanırım tereliye bu

Annelik bu değil demişsiniz de, annelik pişirilen yemeklerle doğru orantılı bir şey değil.
Bu beklentiyi ben de anlamış değilim gerçekten. Annemize sadece uğrama şansımız yok mu mesela... eşim de böyle büyük beklentilerle gelirdi hep bize. Artık öğrendi benim annemin hamur açamadığını

Konu iki yıl öncenin ve sanırım tereliye bu
Ay merhaba, ben sazan, memnun oldum.
Arkadaşlar niye eski konuları hortlatıp bizi gaza getiriyorsunuz. Nerede atalım bu heyecanı şimdi?
Bu arada konu sahibi umarım hala aç değildir. Kendini doyurmanın pratik yollarını keşfetmiştir.

Bu konu niye durup dururken hortluyor?
Bu arada kamu spotu: iftarda az yiyin, zeytin ekmekle iftar yapanlari ornek alın.
Ramazan'da yeterince taze konu açılmadığını düşünen birileri var sanırım. DuruN ben de "rüzgarda uçuşan polenler ağza girerse oruç bozulur mu" diye bir konu açayım da, bir katkım olsun.

Ramazan'da yeterince taze konu açılmadığını düşünen birileri var sanırım. DuruN ben de "rüzgarda uçuşan polenler ağza girerse oruç bozulur mu" diye bir konu açayım da, bir katkım olsun.

Şimdi ifatara gidip konu açacak dedikodu biriktiremiyolar ya pandemi sebebiyle, eski konularla tatmin oluyorlar herhalde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…