İftarda aç kaldık...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu duyar kalanlar kaç aç insana yardım ediyor acaba ben diyeyim hiç...Bu sebepten samimi olun.

Siz anneliği yemek sayısıyla mı kıyaslıyorsunuz? O yemeklerin içinde de aç kalındıysa eğer;
Buldun da bunuyorsun.

Tek derdim onların ne olduğunu göstermek hani ben kötü gelinim ya benim gibi geline böyle aile
Senin kalbinin karalığından gözün hiç bı şey görmüyor. Şu ramazan ayında , aclik ceken bi suru insan varken hallerinden anlauip çok şükür bu günde doyduk karnimiza yemek girdi diye şükredecegine ,hala da kv de kv . Tamam sen çok iyi gelinsin . Şimdi rahat rahat git yat uyu.

Sizin memunjzle de bı sokak ac ınsan doyarmıs.iftar ziyafet demek degil oğrenın artık. körler sağırlar bırbırını ağırlar.bu mubarek gunde bıle fitne fesatlık seyler buluyor ınsanlar. Ramazan mısafirlık ayı degil arkadaş.gün yapmıyoruz. Ramazan ac ınsanlarımızın halını anlamak , elımızdekını paylasmak, halımıze sulretmek, empati yapabilmek, ve bu duygularla harekete gecme ayıdır. Soframızda halı vaktı pek ıyı olmayan ınsanları agırlamak ve godterişten uzak , ınsanların normal zamanda yiyemedigi yemekleri onlara ıkram etmektir. İsraftan şaşaadan kacınmak nefsi terbıye etmektir.eskı konu ama olsun yazayım.

Kuzum açılmış konu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…