- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
-
- Konu Sahibi banabenigeriver
Şu duyar kalanlar kaç aç insana yardım ediyor acaba ben diyeyim hiç...Bu sebepten samimi olun.şaka mısın kardeşim? belki de mılyonlarca aç var dısarıda sen sıcacık evde masanda keyıfle o yemegı yerken bıde utanmadan kocanla annenı cekıstırırken ne aç çocuklar ölüyor Allah ıslah etsın siz gıbılerı. Midemi bulandırdınız..Yazık o kadıncağıza.
Di mi? Ne sabır var kadında? Bir de sizi burun kıvıracağinızi bile bile iftara davet etmiş.Tek derdim onların ne olduğunu göstermek hani ben kötü gelinim ya benim gibi geline böyle aile
Vallahi kusura bakma amaTek derdim onların ne olduğunu göstermek hani ben kötü gelinim ya benim gibi geline böyle aile
valla dogmamış cocugumun ramazan fıtresını bıle verdık çok şükürrrrŞu duyar kalanlar kaç aç insana yardım ediyor acaba ben diyeyim hiç...Bu sebepten samimi olun.
Bizde adamına göre kalite...Di mi? Ne sabır var kadında? Bir de sizi burun kıvıracağinızi bile bile iftara davet etmiş.
Kendi kalitenizi belli ediyorsunuz yapmayın. Kalite mi dedim? Pardon.
İnanmıyorum ne kadar duyarlısınız vauuuv hahhahahah :))valla dogmamış cocugumun ramazan fıtresını bıle verdık çok şükürrrr
Lanet olsun bu hayat, lanet olsun bu sevgi, ben seni çok sevmiştim sen neden bena böle yabdınKahvaltı yapıyoruz biz hep zaten insan misafire özel gösterir ben bir yıldır gitmemişim evine yemeğe bak.
Bugün kayınvalideme iftara gittik hemde bugün davet edilip neyse...Baktım koca koca tencereleri sarmış sarmalamış dedim ooo...helal olsun beni utandıracak...Oturduk sofraya 5-6 tane kornişon turşuyu doğmamış iki küçük tabağa bölmüş,iki tabak salata bir domates ve bir salatalıktan oluşan üstünde toplam on zeytin küçük kasetlerle cacık...Çorbayı içtik,yemekler tek tek geliyor...Çorbadan sonra dolma koca tencerenin dibinde ceviz büyüklüğünde dolmalar iki şer tane aldık ki diğer yemeklerde yer kalsın ve dolmadan sonra üç yemek kaşığı kadar zeytinyağlı fasülye ve yemek bitti eşimle yüzyüze baktık annesi diyor ki dolmadan yemediniz:))...Alın size örnek iftar menüsü sofrada bir pide hurma bile yoktu ellerinde olmasa amenna ama varken bilmiyorum çok garip...
Daha önce eşimin ailesinden iftar yapmış insanım o zaman ki sofrayla bunun alakası yoktu eşime ve bana özel yemekler vardı çeşit çeşit ama o zaman nişanlıyız neydi bu şimdi göz boyamak mıydı kendimi geçtim eşim bile aç gitse aç dönüyor artık annelik bu değil...Bunu böyle yapan insan kızının çocuğu için bahçesinde tavuk bakıyor organik yumurta yesin diye evinin her tarafını damadının kızının torununun fotoğrafı dolu kendimi geçtim eşim ne yaptı bu apaçık ayrımdır.
Benim menümde köfteli ayran çorbası,sebzeli bulgur pilavı,etli sarma,etli bamya,tavuk kızartması ,mevsim salata,közbiberli patlıcanlı salata,meyve ve çayın yanına tatlı olarak magnolia birde çerez
keşke sızde olsaydınız.İnanmıyorum ne kadar duyarlısınız vauuuv hahhahahah :))
Bir de kamyon arkası yazılardan harmanlanmış, hanzoca laflarBizde adamına göre kalite...
İşte sanada göstermişler kaliteniBizde adamına göre kalite...
Kulağımda çınladı vallaLanet olsun bu hayat, lanet olsun bu sevgi, ben seni çok sevmiştim sen neden bena böle yabdın
Senin kalbinin karalığından gözün hiç bı şey görmüyor. Şu ramazan ayında , aclik ceken bi suru insan varken hallerinden anlauip çok şükür bu günde doyduk karnimiza yemek girdi diye şükredecegine ,hala da kv de kv . Tamam sen çok iyi gelinsin . Şimdi rahat rahat git yat uyu.Tek derdim onların ne olduğunu göstermek hani ben kötü gelinim ya benim gibi geline böyle aile
Gitmedi kız eşim üzülüyor adam nerden tutsa elinde kalıyor...İşte sanada göstermişler kaliteni
Niye zoruna gitti ki madem sizde adamına göre kaliteyse
Herşey kuralını uygun göründü burdan
Kuzum açılmış konuHanımlar konu kapatılmıştır, konu içinde üslupsuz, kötü sayılabilecek, kurallara aykırı yorumlar varsa konu sahibesi ve konuyu okuyanlar, yorumlayanlar kötü içerik yapabilirdi, bir üyenin yardım etmekle alakalı yorumuyla dalga geçmeye lüzum yoktu.