- 11 Aralık 2010
- 4.328
- 6.491
-
- Konu Sahibi banabenigeriver
Saray dolması beklentisi vardı tabikiTereliye hanım diğer yemeklere yer kalsin diye içinden iki tane alıvermiş. Nasıl bir beklentiyle gittiyse?
Gidelim buralardan maridGel gidelim arkadaşım.
Bilerek yapıyor. Boşuna banlanmayalım
Sabır yarabbelalemin sabır
Gangstam kaç kaç snsjsbsbKonuyu okuyunca zihnin derinlerinden yukarı doğru "zıkkımın pekini yeyin" cümlesi yankılanıyor. Siz de fark ettiniz mi?
Ahh ahh geç kaldım kitaba dalmışımÖyle böyle kadın amacına ulaşıyor. 17 sayfa oldu 1 saatte
Yaa kusura bakma ama iftara en pahalı şarabı alıp gittiğini düşündüm de bi anAman sanki bana en pahalı şarabı alıp gittin de bi de yemek beğenmiyosun2,5 litrelik kolayı bimden kaptığın gibi gitmişsindir
Hahahhaha valla buna ben bile güldüm :))Konuyu okuyunca zihnin derinlerinden yukarı doğru "Zıkkımın pekini yeyin" cümlesi yankılanıyor. Siz de fark ettiniz mi?
Diğer yemeklere yer açmasaydınız.. bi sürü biber dolması yeseydiniz..Hayır biber
Her gün hatırlattığından mütevellit unutmak ne mümkünAhh ahh geç kaldım kitaba dalmışım
Kaç gündür Banlı olunca kendimi kitaba verip terelliyi ve sülalesini unutmaya bastırmaya çalıştım içimde
Kendisi o konuya da parmak basmıştı.Ben tabagimdaki çorbayı içerken bile icim sizliyor bazen. Aç insanlar, çocuklar geliyor gözümun önüne. Cok cirkin düşünceli bi insansiniz. Ya da eger burada tepki cekmek icin kendinizce egleniyorsaniz, (ki ben oyle düşünüyorum) lutfen baska konu bulun kendinize. Su yazdiklariniz basli basina ayıp .
Vallahi trolsünüz. Başka açıklaması olamaz!Hahahhaha valla buna ben bile güldüm :))
Kendisi o konuya da parmak basmıştı.
Duaları yine kendisineydi tabi. "Bana daha çok ver, fakirlere birazcık yardım edeyim." gibi bir şeydi.
Ben trol olduguna inanmak istiyorum yaa :-(Kendisi o konuya da parmak basmıştı.
Duaları yine kendisineydi tabi. "Bana daha çok ver, fakirlere birazcık yardım edeyim." gibi bir şeydi.