İftarda aç kaldık...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence burada bi hata var tereliye nin kV si konu acmaliydi
Bu gelin benden ne istiyor diye
Bide hakikaten o yemeklerle açmi kaldınız ?biliyorum banlanacam ama söylemeden gecemiycem
KV niz kendisini yemedimi niz için günün sanslisi ilan edilmeli

Simdi senin o begenmedin menu varya bi insan o sofra icin emek veriyor. Zaman harciyor.

Sen belki yarim saatte hazirlayabilirsin. Ama karsindaki insan yasli. Ve sen resmen buldun bunuyorsun.

Sofraya saygisizlik emeğe saygısızlık .

Dolabinda malzemesi var yada yok. Konu bu degil. Konu bambaska

Sen anlamazsin bence...

*senin miktarini begenmedigin yemeklerri bulamayanlar da var.

Yaşlıların yeme alışkanlığı çok farklı
Ve miktar olarak gençler gibi yoğun ve çok miktarlarda değil fazla birşey beklememek lazım onun için iftarı arkadaşlarla açıyoruz hergün değişimi birbirimizi ağırlıgoruz anneminde kaynana nında yedikleri iftarda tat min edici değil Ancak çay içmelik
Birde yaşlılar paraya kıyamıyor ben kebap yapsam afiyetle yiyorlar ama

Ahh ahh geç kaldım kitaba dalmışım
Kaç gündür Banlı olunca kendimi kitaba verip terelliyi ve sülalesini unutmaya bastırmaya çalıştım içimde
Her gün hatırlattığından mütevellit unutmak ne mümkün

Bir sonraki konu muhtemelen kendi iftar menüsüyle kayınvalideyi nasıl utandırdığı olacak :)

Kendisi o konuya da parmak basmıştı.
Duaları yine kendisineydi tabi. "Bana daha çok ver, fakirlere birazcık yardım edeyim." gibi bir şeydi.

Cacik ,fasulye, dolma anladığım kadarı ile bunlar varmış yemekte. Pardon da daha ne bekliyorsun? İnsanlar onu üç ayrı gün de yiyerek doyuyor. Biraz şükür nimete saygı. Hadi eşinin annesine saygıyı geçtim de nimete bari saygı. Bu begenmemezlik ne ya

Ya tere. Fark ettimde millet bıkmış sanırım konu acmandan. Cok mu konu acar oldun ne oldu ?

Bazi yorumlara cok guldu cidden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…