- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- Konu Sahibi Eeeeesmermelekkkkk
Kesinlikleİnsan üzülüyor acikcasi aslinda misafirin bunu düşünmesi gerekir yani ben sana olmaz diyemem ki sen ayip olur demelisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikleİnsan üzülüyor acikcasi aslinda misafirin bunu düşünmesi gerekir yani ben sana olmaz diyemem ki sen ayip olur demelisin
Ben kimseyi kendi yatak odama sokmam degil ki ebeveyn banyom bir de dusuma tuvaletini yapacak bu normal bir istek degil ve siz cok iyiniyetlisiniz bence. Misafiriniz de ayri bir enteresan, takintisi sebebiyle doktora gitsin ya da bez baglasin altina bir yere giderken. Baskasinin ebeveyn banyosundaki dusa tuvaletini yapmayi sormak nedir ya (bakin boyle yazilinca size de asiri sacma gelecek ve misafiriniz bir daha bunu sorunca kurekle kovalamak isteyeceksiniz )
bir de tavsiye: kimseyi kirmamak icin kendinizden bu derece odun vermeyin. Siz onun annesi ya da babasi ya da kardesi degilsiniz;takintilari sebebiyle sizden istedigi garipliklere katlanasiniz
Bugune kadar bir sey demedim ama aslinda cok rahatsizim bu durumdan diyip gercegi oldugu gibi soylemeniz en guzeli ama yapamiyorsaniz eger dindar biriyseniz konuyu dine baglayabilirsiniz ya da ben dusu surekli temizliyorum diye esim sordu soylemek zorunda kaldim o da bana kizdi nasil izin verirsin falan diye dedi diyebilirsiniz.Ne kadar haklisiniz cok haklisiniz eşime de bundan bahsediyordum hayir diyemiyorum kendim üzülüyorum aslinda evet yatak odasına girilmemesi gerekir . Bu bahsettigim insan geçen haftaya kadar köyde yasiyordu. Biraz eski Usul seylere aliskinlar yasadigim yerde koyde tuvaletler disarda acikcasi bende koye gittigimde kimseye banyona tuvaletimi yapayim demiyorum o tuvaletlerden cok korkmama ragmen ama en basta benim hatam kendimden taviz vermemeliydim
Dini olarakbiyi degilmis zaten gusul abdesti aldiginiz yerde idrar yapmayin gibi ya da benzeri bir hadiste var evet lafi eşime atarak biseyler desem diye de düşünmüyor degilim ama ailece görüştüğümüz bir aile geldiginde de esiyle beraber geliyor esimin ustune atsam bu sefer aa ona mi soyledin diyecek dusuncesiz insan olamak cok kolay öyle olabilsem keske aslindan onun kendi esi duysa cok kizar .Bugune kadar bir sey demedim ama aslinda cok rahatsizim bu durumdan diyip gercegi oldugu gibi soylemeniz en guzeli ama yapamiyorsaniz eger dindar biriyseniz konuyu dine baglayabilirsiniz ya da ben dusu surekli temizliyorum diye esim sordu soylemek zorunda kaldim o da bana kizdi nasil izin verirsin falan diye dedi diyebilirsiniz.
En guzeli direk hoslanmadiginizi soyleyin, bu ayip degil. Orasi sizin eviniz ve sizin ozeliniz. Ona buna ayip olmasin diye ben 1 dk bile canimi sikmam, siz de yapmayin bunu kendinize, kimse icin degmez inanin.Dini olarakbiyi degilmis zaten gusul abdesti aldiginiz yerde idrar yapmayin gibi ya da benzeri bir hadiste var evet lafi eşime atarak biseyler desem diye de düşünmüyor degilim ama ailece görüştüğümüz bir aile geldiginde de esiyle beraber geliyor esimin ustune atsam bu sefer aa ona mi soyledin diyecek dusuncesiz insan olamak cok kolay öyle olabilsem keske aslindan onun kendi esi duysa cok kizar .
Teşekkür ederim bunu en dariltmadan söyleme halini düşünucemEn guzeli direk hoslanmadiginizi soyleyin, bu ayip degil. Orasi sizin eviniz ve sizin ozeliniz. Ona buna ayip olmasin diye ben 1 dk bile canimi sikmam, siz de yapmayin bunu kendinize, kimse icin degmez inanin.
Öyle bsey mı var oğlum çiş eğitiminde benden gizli banyo giderine işerdi. Çok şaşırdımdusakabine mi yapmak istiyor?? Allah korusun ama gusul alınan yere idrar yapılmaz. Bunalabilir daralabilir basabilirler.
Eve gelen bir misafirim var, klozet kullanamadigi icin saglik sorunu yok . Sadece kendi temizleyemedigini düşünüyor. idrarini ebeveyn banyoma yapmak istiyor. İki kere izin verdim. Hayir diyemiyorum. Ne yapabilirim?
Eve gelen bir misafirim var, klozet kullanamadigi icin saglik sorunu yok . Sadece kendi temizleyemedigini düşünüyor. idrarini ebeveyn banyoma yapmak istiyor. İki kere izin verdim. Hayir diyemiyorum. Ne yapabilirim?