Idrar yaparken çişin yan gitmesi yardimm

Haberlerde çıkmıştı sapığın biri avm de kadınlar tuvaletinde çöpün yanına telefonunu koymuş kamerayı açıp ,aklıma o geldi,çişi k.ka yıda fantezi olarak gören var demek ki...
Ve bu durumla arkadasım karşılaştı .... sinirlendim yine aklıma geldi

Kusura bakmayın başlığı okuyunca istemsiz güldüm. Arkadaşlar zaten işinize yarayacak bilgiler vermiş oturuş pozisyonunu değiştirin

Hanımlar bu konu biraz hafife alındı. Sizin haklı benim haksız olmamı tercih ederim. Ancak... Bu ciddi bir problemden kaynaklanıyor olabilir.
Konu sahibi banlanmış ama eğer konuyu takip ediyorsa tekrarlıyorum en kısa sürede öncelik kadın doğum olmak üzere bir üroloğa ve bir de genel cerraha muayene olsun

Oturuş pozisyonundan falan olabilir. Ben her tuvalette önüme peçete koyuyorum ki dışarı sicramasin.

Adamı gördü kamerası da vardı tabi elinde

böyle bir haber çıkmıştı tv de geçenlerde. kadın benzincide duruyor. tuvalete gidiyor. o sırada duman kokusu geliyor buna kafasını bir kaldırıyor yukarıda sigara ateşi görüyor biri var tepede. bağırarak çıkıyor dışarıya adam da ordan iniyor. Kadın yardım istiyo benzinlik çalışanlarından kimse yardım etmemiş hatta.

orada benzin alan bir taksici tutuyor adamı bi güzel dövüyor. polisi arıyolar ama polis gelene kadar kaçmış yine. ve işin kötüsü tüm bunlar olurken pompacılar benzinlik işletmecisi filan tepkisiz işlerine devam etmişler.

3 gun oldu sanırım bu başlığı göreli idrarım yan gitmeye başladı hatta öyle bi hal aldı ki taşların arasından sıziyor gibi şıp şıp heryerden yavaş yavaş akıyor delirecem çözüm buldunuz mu? Özledim dümdüz çişimi

Malesef obsesif kompulsif bir durum yasayan bu arkadasimizi anlamamasi bazilarinin cok normal, ama bazi ithamlarda bulunulmuş, cok yanlis, arkadasin sorun ettigi seyi cogu obsesyon yasayan kisiler kafalarinda kurup arastirma egilimine gecer. Normalde bunu kimse sorun etmezken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…