- 19 Mayıs 2016
- 1.113
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Kardelencicek88
-
Konu sahibi bana biraz kizdi ama gercekten guluyorum yaa su senin yazdiginada sesli guldum:)Yazıldı mı bilmiyorum ama bu herkeste olabilir bu yüzden elle dudakları tutup çişe yön vermek önerilir. Ama çok ponçik bir dert ya
Bende burdaki sohbetleri erkeklerin okuyabildigini düşündükçe bakiyorum o duvaraBazen günlük konuştuğum insanların erkek olabileceği aklıma gelince duvara boş boş bakıyorum :)
o aparat neden var yakadınlar için ayakta işeme aparatları var onlardan alın.
:))) gül tabi ki gülelim ama çişimize de yön vermesini bilelimKonu sahibi bana biraz kizdi ama gercekten guluyorum yaa su senin yazdiginada sesli guldum:)
Ben otobüs mola yerinde görmüştüm. 1 tl atıp makinadan alınıyordu ama almamıştım. Ama fikir olarak hoşuma gitmişti pis pis mola yerlerinde sıçrama derdi olmadan çiş yapıvermek.o aparat neden var ya
Hahahahhahahahah
Hadi git dene dedin fakat hadi ortalama iki cis yapsa daha 5 tane daha var yarin e anck cevp yazar bol bol sivi iciyrdr simdi..hangi yontem oldu acabakiKonu trendlere girdiiiiii
Arkadaşlar yardımcı olabildiyse ne mutlu onaHadi git dene dedin fakat hadi ortalama iki cis yapsa daha 5 tane daha var yarin e anck cevp yazar bol bol sivi iciyrdr simdi..hangi yontem oldu acabaki
Hiç olmadıSizde hiç olmadimi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?