Idrar yaparken çişin yan gitmesi yardimm

Yani bende boyle bir sorun yok ama tahminimce iç kisimda yani adini bilemiyorum ama çişin ciktigi kisimda dogustan egrilik uzunluk vs. bir prb olabilir gibi geldi. Bu kadar kafaya takacaginiza aile hekiminze danisin sizi doktora yonlendirsin muayene olun soru isaretlerinden kurtulun

Aramızda açılııın ben üroloji uzmaniyim diyen biri yok ne yazik ki yani bu ara bdv bi tuhaflaşti bi pislesti biri vajinasini anlatir biri iliskide kac kere orgazm oldugunu biri çişini allah akıl versin... okullar açılsada kaynana gorumce hikayeleri okusak :)

Takinti haline getirmeyin bu kadar.Cok fazla rahatsiz oluyorsaniz alaturka tuvalet tercih edin.Keza zaten titizseniz ve hijyene onem veriyorsaniz alaturka tercih etmelisiniz.

Bu kdar abartili bir durum varda sizi bu denli rahatsiz ediyorsa tuvalet kagidini iki uc kat rulo yapip isemeden once genital bolgenize nazikce sikistirin ve iseyin ozaman sicramaz

Yeni üye, sıra dışı konu. Fake olma ihtimali mevcut. Ama şöyle bir durum da var söz konusu hal ciddi bir problemin bulgusu da olabilir. Üye kadınsa ve anlatılan hal sonradan gelişmişse en kısa sürede bir kadın doğumcuya ve/veya üroloğa gitmesini öneririm.

İki üç ay önce aynı konu açılmıştı burda. Çatallı işiyorum demişti sanırım. Her çiş yapışımıda aklıma geliyo valla. Benim de sıçrıycak diye korkuyom bana da okb bulaştırdınız ya

fizyolojik olarak aşağı bakıyo bizimkiler ama
seninki komple yukarı bakıyo o zaman
benim devreler yandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…