Idrar yaparken çişin yan gitmesi yardimm

Kardelencicek88

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2017
12
2
1
37
Merhaba ablalarım, kardeşlerim.
Buda dert mi diyeceksiniz belkide ama gerçekten benim için çok büyük bir dert. Özür dileyerek başlıyorum.
Ben genelde çişimi yaparken düz gitmiyor yanlara sağa sola şeklinde çıkıyor yani bacaklarının kenarlarına değerek çıkıyor buda beni çok rahatsız ediyor. Çünkü bende okb hastalığı var ve bu bana çok büyük takıntı oldu. Neden diyeceksiniz.? Çiş böyle yanlara doğru çıkınca bende heryerimin çiş oldugunu düşünüyorum ve başlıyorum heryerimi yıkamaya buda tuvalete gidince büyük azap çekiyorum yine başıma öyle bisey gelecek diye. Ne olur sizde de öyle oluyormu yoksa bendemi bir anormallik var.? Lütfen bir çare eğer öyleyse sizdede nasıl bir yönteminiz var. Inanmazsiniz belki bugün yine klozette idrarimi yaparken birden aşağı doğru akacağı yerde yukarı doğru çıktı ve klozet ve yerlerde çiş oldu ve ben sonra banyoya girdim baştan aşağı yıkandim bunları düşünmekten artık evime de başka birşeyede konsantre olamıyorum. Gece gunduz aklımda çiş ve ka..a var sürekli başıma ne gelecek yine ve heryerimi bulaşıyor hissi. Deli olacam lütfen yardım arkadaşlar.

Dizlerin birbirine yakın olmasin, bacaklarını iyice ayırıp otur ve klozetse geri doğru yerleş, öne yakın oturma. Popo az geri doğru, gövden öne doğru eğimli otur hatta. Alaturka wc deki pozisyon gibi yani.

Kızımin cisi bazen dışarı doğru geliyordu. Oturma pozisyonundan kaynaklandığını farkettim. Dediğim şekilde oturursa bulaşmadan, etrafa çok sıçramadan yapıyor.

Son düzenleme:
Büyük ihtimal sıçrayacak diye yavas yavas yapıyorsun idrarını buda kasıklarına sıçramasına neden oluyor. Vesvese yapmamaya çalış ve çok sıkıntı çekersen elinle kapat idrarını yaparken en azından eline sıçramış olur.

evet bu dert 4 yaşindaki kizimda oluyordu , annenede kilozet oldugundan dolayi beceremedik.. Simdi iyi ye gidiyor.. Cis yaparken cisine eyilip bakma ,popunu baya bir arkaya koyman lazim ..

Çok üzgünüm yazılanlara bakılırsa kimsede öyle olmuyormuş şimdi daha çok dert ettim bende bir anormallik var ozaman
Şaka gibi.
Hiç öyle isemedim valla yan gittiği olur da yukarı ne be fiskiye mi bu :)
Yani yana doğru sizinde gidiyor mu öyle gittiğinde nasıl yıkıyorsunuz kendinizi idrar temizlensin diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…