Ablaminda oyle cikmis ablam kan vermis pozitif cikmisIkıncının silik olması pozıtıvmı demek şimdi?
Insalh hamilesindir bende daha adet olmdimİnşallah öyledir 2.cı için bu 4.ay denemem inşallah hamiş kalmışımdır sürekli yemek istiyorum midem kazınıyor bulanıyor uykum var hep
Insalh cok istiyom ya sabahdan stresliyim ya olursam diye yexim kendimiInsalh hamilesindir bende daha adet olmdim
Benim hic birsey cikmiyo dusun bence sen kesin hamilesindir bende esime dedim simdi yine birtanw test getr diye22 Aralık Benım bat tarihim amma test yapıyorum silik çıkıyor inşallah hamilelikdir
Valh az once esime dedim test yaptim yine hic birsey yoktuYapıyorum 5-10 dak içınde silik gölge gibi bir şey çıkıyor hamilelikmidir gerçekden?
Canim insallah Rabim en kisa zamanda hayirlisi ile nasip eder adet olmaman psikolojik bence kanda yoksa idrarda zaten cikmaz hayirlisi olsunsorarmisiniz benim adetime 4 gun varken test ysptim kan testi negatif cikti birde gecen ayda yaptim yine ayni deger cikti peki neden degismiyo kan değerim 0.100 cikmisti ayrica boyle olup sonradanhamile oldugunu ogrenen oldumu ama butun hamilelikbelirtileri var sanki
Ve suan adetim gecti iki gundur ve hala adet olmdim ki evde suan yaptim negatif cikti niye acaba
Haklisiniz cunku dun adet oldumCanim insallah Rabim en kisa zamanda hayirlisi ile nasip eder adet olmaman psikolojik bence kanda yoksa idrarda zaten cikmaz hayirlisi olsun
Dun adet oldumadet oldumBen kan testı yapmadım onun için bilemiyicem beklemek zorundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?