Gebeliğe Hazırlık İdrar testi negatif ama hala regl olmadım:(((((((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah öyledir 2.cı için bu 4.ay denemem inşallah hamiş kalmışımdır sürekli yemek istiyorum midem kazınıyor bulanıyor uykum var hep

22 Aralık Benım bat tarihim amma test yapıyorum silik çıkıyor inşallah hamilelikdir

Yapıyorum 5-10 dak içınde silik gölge gibi bir şey çıkıyor hamilelikmidir gerçekden?

sorarmisiniz benim adetime 4 gun varken test ysptim kan testi negatif cikti birde gecen ayda yaptim yine ayni deger cikti peki neden degismiyo kan değerim 0.100 cikmisti ayrica boyle olup sonradan hamile oldugunu ogrenen oldumu ama butun hamilelikbelirtileri var sanki
Ve suan adetim gecti iki gundur ve hala adet olmdim ki evde suan yaptim negatif cikti niye acaba

sorarmisiniz benim adetime 4 gun varken test ysptim kan testi negatif cikti birde gecen ayda yaptim yine ayni deger cikti peki neden degismiyo kan değerim 0.100 cikmisti ayrica boyle olup sonradanhamile oldugunu ogrenen oldumu ama butun hamilelikbelirtileri var sanki
Ve suan adetim gecti iki gundur ve hala adet olmdim ki evde suan yaptim negatif cikti niye acaba

Adet günü bir şey çıkmıyorsa adet olmazsan Yıne yaparsın olmadı kan testı

[QUOTE="Ulya90, post: 49351636, member: 782799"negatif diadet günümü beklıyıcem olmasa tekrar yaparım[/QUOTE]
E oylede ben kan testim 4 gun varken yapmistim negat

Canim insallah Rabim en kisa zamanda hayirlisi ile nasip eder adet olmaman psikolojik bence kanda yoksa idrarda zaten cikmaz hayirlisi olsun

Adetimden 13gun geçti sabah ilk idrarla yaptim bu çıktı adet olacakmışim gibi ağrılarım oluyo ama geçiyo sonra sizce nedir bu kizlar 5 aylik evliyim tecrübesizim bu konuda onceki testlerimde bembeyaz rengin üstünde tek çizgi net çıkardı bu böyle oldu

Eklentiler

• IMG-20161223-WA0002.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 3.947
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…