Gebeliğe Hazırlık İdrar testi negatif ama hala regl olmadım:(((((((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bohemia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
579
4
116
Arkadaşlar dünde yazmıştım regl günüm olduğu halde beyaz akıntım devam ediyor die hala da regl olmadım ve dün regl günümde dayanamadım test yaptım maalesef tek çizgi çıktı( regl günü yapılan test sağlıklı mı yoksa yine regl olmazsam tekrarlamalı mıyım nolur yardımcı olun ilk kez böyle bi durum olduğu için testi erkenden yaptım ama şimdi de çok üzgünüm((

ah canım yaa şunun cvbını bi bilsek içimizdeki kuşkuları bi atabilsek... benim bugün 11.günüm hala adet olmadım. kanda çıkmıo bişi yarın doktor gene çağırdı gidicem geç döllenme fln olabilir yada gebe deilsin dedii. yarın herşey ortaya çıkacak inş. sende bende hamileyizdir.

testi mutlaka tekrarlar iki gün aralıklarla tabi adet olmazsan

Çok teşekkürler cevabın için bu kuşku insanı mahediyo gerçkten hele de ilk kez reglim gecilip bi de tek çizgiyi görünce çok ama çok üzüldüm( inş bikaç gün sonra birlikte güzel haberlerimizi paylaşabiliriz

Regl ilk defa geciktiyse hamiş olabilirsin. Belki gec dollenme olmustur o yuzden cıkmıyordur. Eger yarın sabaha kadar edet olmazsan sabah ilk idrarınla test yap. İdrarını 15 dk kabın icinde beklet ve sonra teste uygula. 5 dk icerisinde cıkan sonuca gore karar verirsin. Eger silik de olsa bir cizgi cıkarsa gozle gorulecek sekilde 5 dk icerisinde o zaman hamişsindir.
Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin..

Ay inş dediğin gibidir inş ben de eğer yine regl olmazsan ikinci testi yapmayı düşünüyodum dediğin gibi bekletip yapıcam in güzel haberler verebilirim çok teşekkür ederim

Buarada ben dün gece yaptım testi sabahı bekleyemedim heyecandan ama sanırım sabah yapmak en doğrusuymuş

testi yapmadan önce idrarı neden bekletmek gerekior bunu bilmiordum?

ne oldu cnm bi gelişme varmı?

Adetim gecikeli 2 gün oldu ama idrarda test negatif çıktı çok üzüldüm allahtan herşeyin hayırlısı ama benim gibi idrar testi - olup da kanda + çıkan arkadaşlar var mı ? Henüz kan testi yaptırmadım ve yine üzülücem diye yaptırmaya korkuyorum...

Son düzenleme:
Ben de aynı durumdayım kızlar. 4 gün geciktim ve test negatif çıktı dün. Kan testi yaptırsam mı bilemiyorum:26:

idrar testinin pozitif çıkması beta hcg hormonunun belli bir seviyeye ulaşmasına bağlıymış ben kan testi de yaptırdım yine gebelik yok dediler biraz daha bekliycem ilk adet gününden tam 30 gün geçmesi gerekir dedi hastanedeki kadın 30 ila 45 günde belli olur öncesi için erken dedi bakalım..

Hakkımızda hayırlısı olsun cnm, insallah tez vakitte nasip olur Kan testi yaptırayım öyleyse hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…