• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İdrar testi negatif ama hala regl olmadım:(((((((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet günüm 20 Aralıktı olmadı 23 Aralıkta kan testı yaptırdım 371.0 çıktı doktor 3 haftalık hamilelik dedi USM de baktı var daha küçük zorla nokta gıbı Bır şey dedı inşallah sağlık olsun 2 hafta ve ya 10 gune falan gıdıcem doktora keseyı gormeye belkı kalp atışlarında duyarım inşallah o zaman

Amma gebelık testım 1 hafta önceden cıkıyordu 20 Aralık'ta yapmışdım çıkmıştı

Adet günüm 20 Aralıktı olmadı 23 Aralıkta kan testı yaptırdım 371.0 çıktı doktor 3 haftalık hamilelik dedi USM de baktı var daha küçük zorla nokta gıbı Bır şey dedı inşallah sağlık olsun 2 hafta ve ya 10 gune falan gıdıcem doktora keseyı gormeye belkı kalp atışlarında duyarım inşallah o zaman
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ben demistim sen hamilesin cunku benim tetimde hic birsey cikmiyordu ve sonra ikigun gecikmeyle adet olmustum rabbim hayirlisla keseyde gosterir

IMG_2624.JPG
20 Aralık'ta yaptıgım test

merhaba ben de aranızda yeniyim benimde adetim 10 gün geçti 6.gün test yaptım negatif çıktı. Evlendiğimde 9-10 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım ama bırakalı da 9 ay falan oldu ve bıraktığımız günden beri korunmuyoruz bebek için
1 ay öncede doktora gittim herhangi bir sıkıntı olmadığını folikasitte istersen başla dedi. Bu güne kadar en fazla bir yada iki gün günü atardı adetimin ama şuanda 10 gün oldu . Belirti var mı bilmiyorum öyle bulantı falan yok böyle çok arada göz kararması oluyor ve bi kaç haftadır da aşırı bir unutkanlık var son olarakta bir iştah açılması var önünü alamıyorum özelliklede tatlı ve çikolatalı pastalara karşı :)

yine olumsuz çıkar diye yapmak istemiyorum ve bebek yoksada neden olmadı hala bide öyle bir sorun var :)

Bende 10 gun önce 1 hafta oncedende sılık de olsa çıkıyor olsaydı çıkardı bence

Back