Gebeliğe Hazırlık İdrar testi negatif ama hala regl olmadım:(((((((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mrb hanımlar benim de bir sorum olacak...

adetim 5 gün geçikti.. adetten 2 gün önce ve adet gününde idrar testi yaptım negatif..

bugün doktora gittim kan tahlili de negatif çıktı ama hala olmadım hiç de olacakmışım gibi bi belirti yok..

acaba geç döllenme olmuş mudur ki? doktor ultrasonla baktı sorun yok dedi adet söktürücü verdi ama kullanmak istemiyorum çünkü bende hala hamile olabilirmişim gibi bi his var..

Benim durumumda olan varsa nolur bana bi akıl versin

ah ah bizimki kelin ilacı olsa başına sürer durumu oldu ya aynı durumdan muzdaribim

şu merhem nerdeyse bi sürüversek göbişlerimize de bebişlerimiz olsa :)

benim iki damla kahverengi akıntım oldu dün. bu sabahta 1 damla oldu öğlen bira kanama gibi bişey oldu şimdi kahverengiye dönüştü normalde cts adet olmam lazımdı hiç gecikmez ve kahverengi akıntı gelmezdi hamilelik istiyorum ama bunları da ilk ke yaşıyorum sizce nedirbu ??

Arkadaşlar ben doğum kontrol hapı kullanıyorum adı "Yazz" geçen ay 11inde önceki ay 18inde hastalandım bu ay adet olmadım. 5 gün geçiktiğinde test yaptım negatif çıktı, 10 gün geçiktiğinde sağlık ocağında test yaptırdım negatif çıktı. doktor hormon testi yaptır dedi. Ben hamile kalmak istemiyorum bir tane oğlum var 1 yaşında ikinciye çok erken

Kızlar acil akıla ihtiyacım var. Kasım 20de 4 aylık bebeklerimi kan transfüzyonu yüzünden kaybettim. Bi süre hamile kalmayı planlamıyordum ama en son 19 şubatta adet oldum. Doğumdan sonraki adetlerim 23 gün arayla oldu. Mart 19 da bi test yaptım negatif çıktı erkendir dedim. Düne kadar hamile olduğumu sanıyodum ama bu sabah ne olur ne olmaz dedim bi test daha yaptım ve yine negatif çıktı ama ben hala adet olmadım45 gün oldu. Bütün gün moralim bozuktu elim ayağım bişeye yakışmıyo. Hastanelerde de grip salgını var tehlikeli diye korkuyorum gidemiyorum .

Canim yazz kullandigini okudum dikkatimi çekti. Bende 7 ay yazz kullandm bu ay braktm bebis istiyoruz korunmadik adetm 2 gun gecti ama test yapmadm daha. Cok umutlanmakta istemiyorum. Sende yazz i ilk braktgnda bebis icin adetin gecikti mi yoksa direk hamile kaldin mi :)

Kızlar bide her gören sende yokmu bişeyler diye, soruyo ben sinir oluyorum bu sorularına varsa var yoksa yok millete düşüyor yasası sizde soran oluyomu bilmiyorum geçen bayramda biyere gittik gittiğimiz akrabamızın kızı yakın zamanda doğum yaptı bir sürü kadın erkeğin arasında kadının biri gözüyle işaret ediyo bebeği senin yokmu diye

Adetime 3-4 gun var 2.bebek istiyorum test yaptım şimdi sabahı bekleyemedım mıdem bulandı

Test yaptım 5 dak içinde ıkıncını cızgı soluk cıkdı hamilemiyim acaba?

Adetime 3-4 gun var 2.bebek istiyorum test yaptım şimdi sabahı bekleyemedım mınegatif cikyi evde birsuru idrar testi yaptim ne bulandı
Benimde cok sukur bir oglum var ikinci bebisi istiyom ama kac aydir deniyok olmdi bu ay adetime 4 gun varken kan testi yaptim negatif cikti evde idrar testleri yaptim negatif bugun adet olmam lazimdi yok olmdim cok isityom galiba bebek yok ama kabulenemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…