Hamilelik şüphesi olanlar

Evet olabilir ama keske erken gebelik testiyle baksayfin bi gec döllenme de olmus olabilir
Sabah erken gebelik testi yaptım birsey çıkmadı bu kaset test gece yaptığım bence kuruma cizgisi herhalde umitlenmekte istemiyorum fazla

Benim de bata 3 gün var bayramdan önce erken gebelik yaptım days adlı çok belirsiz çıktı bayramdan sonra birer gün arayla kaset test yaptım farklı markalar kuruma çizgisi bile yoktu bugün iki farklı test daha aldım dayanamadım az evvel yaptım yine negatif 😒😒 öbürünü de kesin sabah yaparım ben,🤣🤣
Ama her ay 8-10 gün kala göğüs ağrım başlarken dün yeni başladı kasık ağrım hafif hafif var. Ne sabırsızım Allahım 🥱

Benim de bata 3 gün var bayramdan önce erken gebelik yaptım days adlı çok belirsiz çıktı bayramdan sonra birer gün arayla kaset test yaptım farklı markalar kuruma çizgisi bile yoktu bugün iki farklı test daha aldım dayanamadım az evvel yaptım yine negatif 😒😒 öbürünü de kesin sabah yaparım ben,🤣🤣
Ama her ay 8-10 gün kala göğüs ağrım başlarken dün yeni başladı kasık ağrım hafif hafif var. Ne sabırsızım Allahım 🥱
Hangi marka kaset test yaptınız bilmiyorum benim sabah bakınca cift çizgi olmuş suphelendim

Aşırı şişkinlik gaz idrar sıkışıklığı var ama psikolojik olarak kendim yapıyorum deyip bastırıyorum kendimi sürekli

Canım 5-10 dk dan sonraki çıkan çizgiler geçersiz diyorlar. Artimed yaptım bide sure lab diye bir marka az avvel yaptığım da bebe time
Herkes farklı birsey diyor kimi kuruma çizgisi pembe olmaz gri diyor kimi hamilesin diyor artimed markayı onermiyorlar ben bebe time ile yaptım

Yarın sabah tekrar yapıcam sonrası için artık batı bekliycem 🤷‍♀️her test yanıltıyor yanlış deniliyor nerdeyse

Arkadaşlar meraba Ocak ayında sağlıksız gebelik geçirdim düşük yaptim 6 Mart regl oldum şimdi 10 gün önce sabah iki gün üste sabah bulantı yaşadım nimo test yaptım pozitif çıktı silik yani daha 6 gün kala artimed marka yaptım tekrar silik çıktı ama devax diye markada negatif çıkmışti 4 gün kala kaset yaptım silik çıktı bu sabahta kaset yaptım ama bişey çıkmadı üç gün var reglime sizce neden

Arkadaşlar meraba Ocak ayında sağlıksız gebelik geçirdim düşük yaptim 6 Mart regl oldum şimdi 10 gün önce sabah iki gün üste sabah bulantı yaşadım nimo test yaptım pozitif çıktı silik yani daha 6 gün kala artimed marka yaptım tekrar silik çıktı ama devax diye markada negatif çıkmışti 4 gün kala kaset yaptım silik çıktı bu sabahta kaset yaptım ama bişey çıkmadı üç gün var reglime sizce neden
Üç gundir kasiklarim ağrıyordu bugün ağrı yok

Back
X