Mrb kizlar bende 12 gün gecikti ve hala olmadım stres yaptım kan verdim ama negatif neden olamıyorum adet dünde test yaptım idrar tek çizgi ilk defa böyle oldu aşırı idrar yanması var sadece başka bişey yok
Ya birşey sormak istiyorum. Adetim 4 gün gecikti bugün 4. Günü hiç gecikmemişti acaba hamilemiyim diye düşünüyorum. Yaani henuz idrara b hcg hormonu geçmediği için gozukmeyebilir diyede dusunuyirum yaani arastirmalarima göre
kuzenimde erken menopoz vardı bir doktora gitti normal bir tedaviyle oldu, çocuğu olmayana olduruyo çok iyi bir doktor dediler ona randevu bulmaya çalışıyorum devlet hastanesinde çalışıyo randevuları dolu genelde. bakalım bir de ona gideyim ne diyecek çok canım sıkıldı artık
ben bunlardan sadece çörekotu yağı kullandım 1 şişe her sabah bir yemek kaşığı içtim eşime de başka vermişlerdi şubeye gittim ben sabah öğle akşam hem bana hem eşime bir sürü çaylar falan verdiler 500 küsür tl verdim ama etkisi olmadı inşallah sana olur canım, bir de çayları içerken de soğan suyu falan da içtim yine daha öncesinde de içmiştim ama ne fayda işte olmadı
Merhabalar;
Soğan suyunun gebelikle alakalı olduğunu ilk defa burda okudum. Soğan suyunun amacı idrar yolu ve vajina bölgesindeki iltihaplanmayı gidersin diye içildiğini biliyorum.