Gebeliğe Hazırlık İdrar testi negatif ama hala regl olmadım:(((((((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence yapın en azından içinizdeşüphe kalmaz.baska bir topikte adetine bir hafta kala test yapıp çizgiyi görenler var.nasip hersey

Benimde reglim 10 gun gecikmisti ve testte çıkmamisti cesaretim kırılmıştı fakat gecikme 16 günü bulunca bir daha yaptim ve sonuç pozitif geç döllenme olabiliyor yani

Benimde reglim 10 gun gecikmisti ve testte çıkmamisti cesaretim kırılmıştı fakat gecikme 16 günü bulunca bir daha yaptim ve sonuç pozitif geç döllenme olabiliyor yani
Tekrardan idrar testimi deniyim yarın 12 gün olacak şimdi eczane kapanmıştır yarın artık ama biraz cesaret edemiyorum

bu gün test yaptım yine negatif başka bişi var demekki bu kadar geçikmesi normal değil bebek olmadığını anladım artık ama

Ben dedım zaten olsaydı test adet günü bıle gosterırdı inşallah hamıle olursun

Merhaba kizlar 9 aYlik evliyim benim adetim 12 gun gecikti evde yapilan testden yaptm bisey cikmadi kan verdm 2.0 cikti gogusumde aci var agri var akintimvar kasigimda da agri oluyor arada bi halsizlik durgunlukda var ustumde en son gecikme evlenmeden once olmustu stresden bide smdi oldu ama suan bi stresmde yok boyle olup hamile oldugunu ogrenen var mi hamile olmayicok istiyorum herseye agliyorum dinazorlu film izledim ona bile agladim yani dusununn

Ay tam da benim yaşadığım şimdi anlatayım, konu açmama gerek kalmamış.

On gün önce ilişki esnasında prezarvatif yırtıldı ama eşim geri çekilmişti zaten, prezarvatif olsa bile geri çekiliyor çünkü bir oğlum var ikinciyi şu an düşünmüyorduk.

Adetim iki gün gecikti ama deli gibi sancım var, göğüs hassasiyeti, karın şişliği , kasık Ağrısı.

On gün önce hadi diyelim Bi kaç yaramaz sperm kaçtı döllenme olmuş mudur? Bugün idrar testim negatif çıktı ama hala adet de olmadım, adetim hep günü gününe olurdu iki gün gecikti.

Ben doktora gitdim hamilesin dedi amma sabahları o da bazen mide bulantımdan başka belirti yok

Ne göyüslerde şişlik ne hassasiyyet ne de baş dönmesi hiç bi şey yok

Kızlar benimde 6 gün gecikti adetim ama hala adet olmadım adet sancıları belirtileri var ama olamadık gecen ayda böle oldu nedendir sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…