Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hafif koyuluk görüyor gibiyim, yada görmek istediğim için beynim benimle oyun oynuyor, bat 17’ si marka Prodoctor. Galiba değilim![]()
Rabbim bir an evvel nasip etsin isteyen herkeseEşimin testleri biraz düşük üstüne düşmeyince bir baktık 6 sene geçmiş..
Ne zahmeti olur mu rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah sağlıcakla hayırlı vakitte gelsin bebişlerimizAnladım çok teşekkür ediyorum zahmet ettinizsağlıkla alın kucağınıza
![]()
2.yumurtlama mıymış o zaman. Allah en kısa zaman da sizi bebek haberiyle sevindirsin inşallah sıkmayın canınızıMaalesef negatif
Benimde regle 5 günüm var bugün de test yaptım böyle çıktı inşallah güzel haberler alırızSiz ne zaman yapmıştınız . Benim daha 4 günüm var ilk attığımı bugün yaptım . 2 gün önceden yapmaya başladım ve ilk yaptığıma göre koyulaştı biraz . Adet günüme kadar koyulaşma ihtimali var mı
Aminn inşallahRabbim bir an evvel nasip etsin isteyen herkese![]()
Merhaba test yaptınız mı son durumunuz nedirTamam yarın sabah erken gebelik testi yapacağım bakalım yazacağım buraya inşallah burseyler vardır ya . 3 gün önce falan rüyamda hamile oldugumu görmüştüm ve tesadüf ki eşimde beni rüyasında hamile görm bir tatildeymisiz ben hamileymisim. Bende kendimi doktor da ultrason da yatarken hamile oldugum seklinde gördüm bu iki rüya da tesadüf olamaz diye düşünüyorum bu ay bu yüzden iyice umutlandıminşallah hamileyimdir
Testi yarın sabah yapmaya karar verdim normalde carsamba regl olmam lazım pazartesinyapayim dedim 2 gün önceden olsun dedim. Yarın catlama günüyle birlikte 12 gün oluyor çünkü genelde en erken 12.gunde falan çıkıyormuş ya ortalama o yüzden öyle düşündüm. Bugün de tüm gün sarimtrak sümüksu akintim oldu. Daha önce hiç olmamıştı acaba buda belirti mi yarın inşallah silik de olsa bir çizgi görürüm enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum çünkü hiç yanma vb kaşınma yok yani . Sabah uyandığımda bayağı çok bir şekilde peceteye geldi sonra gün içinde de ara ara geldi ipliksi tarzda koyu kıvamda bazen bazende sumuksu sarimtrak akintim var inşallah gebelikte alakalıdır sabah 8 gibi yapmış olacağım testi ise gitmeden önce yazarım size. Sizde ne var ne yokMerhaba test yaptınız mı son durumunuz nedir
Anladımm umarım hayırlı haberlerle gelirsinizTesti yarın sabah yapmaya karar verdim normalde carsamba regl olmam lazım pazartesinyapayim dedim 2 gün önceden olsun dedim. Yarın catlama günüyle birlikte 12 gün oluyor çünkü genelde en erken 12.gunde falan çıkıyormuş ya ortalama o yüzden öyle düşündüm. Bugün de tüm gün sarimtrak sümüksu akintim oldu. Daha önce hiç olmamıştı acaba buda belirti mi yarın inşallah silik de olsa bir çizgi görürüm enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum çünkü hiç yanma vb kaşınma yok yani . Sabah uyandığımda bayağı çok bir şekilde peceteye geldi sonra gün içinde de ara ara geldi ipliksi tarzda koyu kıvamda bazen bazende sumuksu sarimtrak akintim var inşallah gebelikte alakalıdır sabah 8 gibi yapmış olacağım testi ise gitmeden önce yazarım size. Sizde ne var ne yok
Ovulasyon testiniz koyulasmis gibi genelde umutlandırdı istemem ama olma ihtimali var fakat daha 5 gün varmış genelde ikisi de eşit yada pik gibi göründüğü zaman gebe olma ihtimaline yorulur. Çünkü vücutta lh var bazen yumurtlama donemi olmadığında da hafif kirmizilik çıkabiliyor direk var diyemeyiz yani ama hergun yapmaya devam ederseniz git gide koyulasirsa o zaman suphelenebilir yarın da yapın aynı saatte bugünden daha mi koyu çıkacak bakalimAnladımm umarım hayırlı haberlerle gelirsiniz
Benim son 5 gün kaldı ovulasyonla takip ediyorum son testi bugün yaptım sizce var mıdır
Evet haklısınız yapacağımm çok teşekkür ederimOvulasyon testiniz koyulasmis gibi genelde umutlandırdı istemem ama olma ihtimali var fakat daha 5 gün varmış genelde ikisi de eşit yada pik gibi göründüğü zaman gebe olma ihtimaline yorulur. Çünkü vücutta lh var bazen yumurtlama donemi olmadığında da hafif kirmizilik çıkabiliyor direk var diyemeyiz yani ama hergun yapmaya devam ederseniz git gide koyulasirsa o zaman suphelenebilir yarın da yapın aynı saatte bugünden daha mi koyu çıkacak bakalim
İnşallah güzel haberler verelim birbirimize . Hayal kırıklığı yaşamaktan çok yoruldumEvet haklısınız yapacağımm çok teşekkür ederimyarın güzel haberlerle buluşalım buradaa
Merhabalar ben bugün de test yaptım düne göre sanki birtık daha koyu regle son dört gün sizce umut var mıOvulasyon testiniz koyulasmis gibi genelde umutlandırdı istemem ama olma ihtimali var fakat daha 5 gün varmış genelde ikisi de eşit yada pik gibi göründüğü zaman gebe olma ihtimaline yorulur. Çünkü vücutta lh var bazen yumurtlama donemi olmadığında da hafif kirmizilik çıkabiliyor direk var diyemeyiz yani ama hergun yapmaya devam ederseniz git gide koyulasirsa o zaman suphelenebilir yarın da yapın aynı saatte bugünden daha mi koyu çıkacak bakalim
Evet daha koyu cikmis sanki diğer günlere nazaran bence umut var gibi ama tabi en sagliklisi günü beklemek bence .Bende bugün test yaptım sabah negatif çıktı 11. günüm catlamadan sonra ama negatif çıktı. Geçmesini bekleyeceğim artık daha test yapmicam üzüldüm biraz belki erken yaptım diye çıkmadı yada zaten yokMerhabalar ben bugün de test yaptım düne göre sanki birtık daha koyu regle son dört gün sizce umut var mı
Benim de 11. günüm ovülasyon böyle sen gebelik testi yapıyordun değil miEvet daha koyu cikmis sanki diğer günlere nazaran bence umut var gibi ama tabi en sagliklisi günü beklemek bence .Bende bugün test yaptım sabah negatif çıktı 11. günüm catlamadan sonra ama negatif çıktı. Geçmesini bekleyeceğim artık daha test yapmicam üzüldüm biraz belki erken yaptım diye çıkmadı yada zaten yok![]()
Evet yaptım bugün ama negatif çıktı erken midir sizceBenim de 11. günüm ovülasyon böyle sen gebelik testi yapıyordun değil mi
Kişiden kişi değişir ama bence erken ya,zaten ovulasyon değil o yüzden direkt negatif gösteriyor,sen bi kaç gün daha sabırla bekle,umarım hayırlı haberler alırız beraberEet
Evet yaptım bugün ama negatif çıktı erken midir sizce11.gun erken dimi