Gebeliğe Hazırlık İdrar testi negatif ama hala regl olmadım:(((((((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sadece sag kasık agrım var sizce olma ihtimali varmı pkoluyum adet düzensiz

Kizlar benim de 2-3 gun gecikti ve idrar testi negatif, uzerimde bi kiriklik, oksuruk, sol boslukta agri falan da var. Teste ragmen iyimser olup bu belirtileri bile hamilelige yorasim var

Merhaba Kızlar. Ben 5 ekimde adet oldum 12 de bitti ve daha adet olmadim iki defa kan testi yaptım çıkmadı ama dün sabah idrar testi yaptim ikinci çizgi hafif silik çıktı kan testinde çıkmıyor ama

merhaba hanımlar,
sayfa bayadır aktif değil ama hala bu şekilde olan var mı acaba benimde 2 hafta gecikti gecikmesi için 1 hafta bekledim negatif çıktı ama şimdi 1 hafta daha geçti benim adet gibi karnım falan çok ağrıyor ama ne adet oldum ne de test yaptım negatif çıktı

Bende aynı durumdayım, normalde hep düzenli oluyorum. 6gün gecikti bacak ağrısı karın ağrısı bütün belirtiler var. İdrarda tek çizgi çıktı bugün kan verdim negatif ama daha regl olamadım. Ne hamileyim ne regli olabiliyorum.

benim 17 gün oldu canım hala olmadım, dün test yaptım tekrar ama yine negatif artık olmadığına emin oluyorum arada başım falan döndüğü oldu geçen hafta 1-2 defa acaba mı diye düşündüm ama olsa artık çıkardı zaten önceki de erken gebelik testiydi 6 günlük bile olsa belli olanından o da negatif çıkmıştı emindim ama baş dönmesi de olunca ne bileyim işte ama hala karnım kasıklarım bacaklarım belim ağrıyor, o zaman adet olmam lazımdı ama bu kadar uzun süre belirti olup da olmadığım olmazdı belirtilerden sonra en geç 1 haftada olurdum 3-4 haftadır var bunlar ama ne çocuk var ne de adet, doktora gitmeyi düşünüyorum yine.

kuzenimde erken menopoz vardı bir doktora gitti normal bir tedaviyle oldu, çocuğu olmayana olduruyo çok iyi bir doktor dediler ona randevu bulmaya çalışıyorum devlet hastanesinde çalışıyo randevuları dolu genelde. bakalım bir de ona gideyim ne diyecek çok canım sıkıldı artık

Canım benim olur bence. Sen rahim filmi falan çektirdin mi? Pco falan var mı? Ben oldum regl. Artık bidahaki aya diye bakıyorum. Ama sen umıdınu kaybetme , Allah belli bir zaman ayarlamıştır hepimiz için

Canım benim olur bence. Sen rahim filmi falan çektirdin mi? Pco falan var mı? Ben oldum regl. Artık bidahaki aya diye bakıyorum. Ama sen umıdınu kaybetme , Allah belli bir zaman ayarlamıştır hepimiz için
doğru diyosun canım bende öyle düşünüyorum, senin de inşallah olur bu ay tüm dualrım seninle . bende pco var canım ondan da kaynaklanıyo zaten bu durum ama yine de insan ikilemde kalıyo belirti olunca, rahim filmi de çektirmedim şu an için biraz erken gibi geliyo bazen ondan çektirmedim eşim istemedi daha çok sana bir şeyler yapacaklar zararı olur mu olmaz mı bilmiyoruz biraz daha bekleyelim dedi öyle kaldı ama randevu aldım 2 hafta sonra doktora gitcem bakalım o ne diyecek ondan ümitliyim biraz

Sıkıntı yapma güzel beslen gerisini da Allaha bırakıcaz artık. Elden bişey gelmiyorum. Ben bu yağlardan alıxam onlardan çok fayda gören olmuş

Bu beralife’ın gebelik seti var. İçinde aspir yağı hayıt suyu falan var. Dediğim gibi baya memnun kalan var.
hiç duymamıştım canım bir araştırayım ama ben çok bitkisel şey denedim içtim saraçoğlunun bitkisel şeylerini aldım ama etkisi olmadı

hiç duymamıştım canım bir araştırayım ama ben çok bitkisel şey denedim içtim saraçoğlunun bitkisel şeylerini aldım ama etkisi olmadı
Bi bak canım ben bugün sipariş veryim diyorum. Çörekotu yağı, aspir yağı, elma sirkesi, bide keten tohumu yağı var.

Bi bak canım ben bugün sipariş veryim diyorum. Çörekotu yağı, aspir yağı, elma sirkesi, bide keten tohumu yağı var.
ben bunlardan sadece çörekotu yağı kullandım 1 şişe her sabah bir yemek kaşığı içtim eşime de başka vermişlerdi şubeye gittim ben sabah öğle akşam hem bana hem eşime bir sürü çaylar falan verdiler 500 küsür tl verdim ama etkisi olmadı inşallah sana olur canım, bir de çayları içerken de soğan suyu falan da içtim yine daha öncesinde de içmiştim ama ne fayda işte olmadı

Bende şuan sizinle ayni şeyleri yaşıyorum siz hamilemiydiniz cevaplarsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

Benimde adetimden beş gün geçti testi yaptm negatif çıktı ama şu an hala görmedim in dört gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…