Hamilelik şüphesi olanlar

Bence marka farketmiyor hepsi kafa karışıklığı be ilk hamileligimi reglime 3 gün kala öğrendim farklı bi testle düşük yaptım şuan başka markalar aldım hepsi farklı çıkardı en iyisi kan vermek sanırım
Test vereceksiniz verdiniz mi sonucunuz nedir bebe time da idrarda ne çıkmıştı

Kızlar merhaba , adetime 4 gün var test yaptım sanki çok uçuk çizgi görmüştüm 4-5 saat sonra öylesine bakayım dedim 2. Çizgiyi gördüm sizce bişey var mıdır bi bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_5558.webp
    IMG_5558.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 28
Kizlar ben test yaptım ama bir kaç saat sonra ikinci çizgi belirdi sizce kuruma çizgisi mi yardım edermisiniz

Eklentiler

• IMG_7837.webp
    IMG_7837.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 29
kizlar merhaba benim yumurtlama tarihimden beri kasıklarımda agrilar kramplar oluyordu gecenlerde doktora gittim idrar yolumu enfeksiyonlandı acaba diye herseyim temiz çıktı. Doktor reglime 5 gun oldugu icin daha 5 gun sonra tekrar kan testi ver belki hamilesindir dedi. Reglim 2 gun gecikti reglime bir gun kala evde test yaptım silik çizgi çıktı. Bu sabah yine yaptım birsey çıkmadı. Ama hala regl olmadım. Sizce nedir yardımcı olabilir misiniz?
Bu ay genel olarak bi gecikme var herhalde bende yarın la 5 gündür gecikiyorum test yapmadım

Back
X