- 15 Temmuz 2013
- 4.385
- 1
- 5.606
- 358
Hakkımızda hayırlısı olsun cnm, insallah tez vakitte nasip olur Kan testi yaptırayım öyleyse hayırlısı
sat ne zamandı canım senin ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkımızda hayırlısı olsun cnm, insallah tez vakitte nasip olur Kan testi yaptırayım öyleyse hayırlısı
mrb hanımlar benim de bir sorum olacak...
adetim 5 gün geçikti.. adetten 2 gün önce ve adet gününde idrar testi yaptım negatif..
bugün doktora gittim kan tahlili de negatif çıktı ama hala olmadım hiç de olacakmışım gibi bi belirti yok..
acaba geç döllenme olmuş mudur ki? doktor ultrasonla baktı sorun yok dedi adet söktürücü verdi ama kullanmak istemiyorum çünkü bende hala hamile olabilirmişim gibi bi his var..
Benim durumumda olan varsa nolur bana bi akıl versin
şuanki durumum senimnle aynııııııııııııııııııııııı imdattttttttttttttttttah ah bizimki kelin ilacı olsa başına sürer durumu oldu ya aynı durumdan muzdaribim
ah ah bizimki kelin ilacı olsa başına sürer durumu oldu ya aynı durumdan muzdaribim
şu merhem nerdeyse bi sürüversek göbişlerimize de bebişlerimiz olsa :)
şuanki durumum senimnle aynııııııııııııııııııııııı imdatttttttttttttttttt
Canim yazz kullandigini okudum dikkatimi çekti. Bende 7 ay yazz kullandm bu ay braktm bebis istiyoruz korunmadik adetm 2 gun gecti ama test yapmadm daha. Cok umutlanmakta istemiyorum. Sende yazz i ilk braktgnda bebis icin adetin gecikti mi yoksa direk hamile kaldin mi :)Arkadaşlar ben doğum kontrol hapı kullanıyorum adı "Yazz" geçen ay 11inde önceki ay 18inde hastalandım bu ay adet olmadım. 5 gün geçiktiğinde test yaptım negatif çıktı, 10 gün geçiktiğinde sağlık ocağında test yaptırdım negatif çıktı. doktor hormon testi yaptır dedi. Ben hamile kalmak istemiyorum bir tane oğlum var 1 yaşında ikinciye çok erken
MrhbArkadaşlar merhaba
Benimde cok sukur bir oglum var ikinci bebisi istiyom ama kac aydir deniyok olmdi bu ay adetime 4 gun varken kan testi yaptim negatif cikti evde idrar testleri yaptim negatif bugun adet olmam lazimdi yok olmdim cok isityom galiba bebek yok ama kabulenemiyomAdetime 3-4 gun var 2.bebek istiyorum test yaptım şimdi sabahı bekleyemedım mınegatif cikyi evde birsuru idrar testi yaptim ne bulandı
Bence hamilesinixSilik yani