- 13 Mayıs 2024
- 934
- 2.254
- 28
- Konu Sahibi yasemin suna
-
Ay hatırladım terliğiHadi o gerçekterlik dediğimde şeyine terlik geçirip foto atan herif
Onları hatırlamıyorum ama zorunlunun fotodaki parmağı sevgilisinin organına benzetip bana bunu attı ne demek istiyor parmak mi bu ne diye konusu vardıYıllar yıllar önce boyle bir konu vardı bilmem hatırlayan var mıdır :) günlerce kız var mı ojesi şöylemi böylemi diye yazıldı çizildi sonunda konu sahibi çok salaksinız sadece sizle dalga geçmiştim dedi gittiulan neler görmüşüm bu sitede bide terlik vardı puhahahahaha
adamı merak ettim yaaa kel göbekli değilse ben bisey bilmiyorum.Valla bacım ben utanıyorum okurken bunları bir herif için böyle seylere gerek var mi yapan zaten yapacak bide yansıma kovalıyacağım
Elf gözlerin neler görüyor????
Erkek arkadaşım erkek ardaşıyla içmeye gidecekdi bana bu fotğrafı attı okun ucunda ben askılı kıyafet giymiş arkası dönük saçı ensede bağlanıp ikiye ayrılmış bi kız görüyorum yanılıyor muyum yardım eder misiniz
Dur küremi alıp geliyorum kiz ben orda kizi görmedim sen askılı saçını at kuyruğu yapıp bide arkasi dönük olarak nasil gördün yasladimmi yaaYa gülmeyinvar mı sizce nolur bakın
Sherlock önünde diz çöker bacım
Bazen bazı şeyleri yazmak istemiyorum ama yeri geliyor napim misal ben yolumda dümdüz yuruyorum takmışım gozlüğü kimseyi gördüğüm yok ama bir kaç sefer beni görüp kocasının koluna koşan kadınları gördüm kocasını görsen valla bak dediğin gibi ulan bi güluyorum kiadamı merak ettim yaaa kel göbekli değilse ben bisey bilmiyorum.
Ya giydiği kıyafete kadar nasıl gördünüzErkek arkadaşım erkek ardaşıyla içmeye gidecekdi bana bu fotğrafı attı okun ucunda ben askılı kıyafet giymiş arkası dönük saçı ensede bağlanıp ikiye ayrılmış bi kız görüyorum yanılıyor muyum yardım eder misiniz
Ya seni görünce kocasının koluna girmeyen kadından şüphe ederiz beBazen bazı şeyleri yazmak istemiyorum ama yeri geliyor napim misal ben yolumda dümdüz yuruyorum takmışım gozlüğü kimseyi gördüğüm yok ama bir kaç sefer beni görüp kocasının koluna koşan kadınları gördüm kocasını görsen valla bak dediğin gibi ulan bi güluyorum ki
Yav benle hiç alakası yok biliyor musun kimi gorseler bu benim kocam al bak diye yapişiyor koluca çok çiğYa seni görünce kocasının koluna girmeyen kadından şüphe ederiz be
Benim yazdığım işte o sonu saçma sapan bağlanmadı kız sizle dalga geçtim dediYıllar önce böyle bir konu vardı.
Arabanın önünde oturan kız mı değil mi onu anlamaya çalışıyordu herkeskonunun sonu saçma sapan bir yere bağlanmıştı sanırım hatırlayan var mı
işte ben de bunu demek istiyorum.Bazen bazı şeyleri yazmak istemiyorum ama yeri geliyor napim misal ben yolumda dümdüz yuruyorum takmışım gozlüğü kimseyi gördüğüm yok ama bir kaç sefer beni görüp kocasının koluna koşan kadınları gördüm kocasını görsen valla bak dediğin gibi ulan bi güluyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?