- 20 Ocak 2010
- 45.936
- 163.274
- 798
- 43
- Konu Sahibi yasemin suna
-
neden ve kime bu kadar kızdınÖğğğ şöyle ilişkim olacağına yalnız kalayım bu nedir bu ne avamlıktır şu hareketi biri bana yapsa onu yerin dibine sokar sokar çıkarır öyle ayrılırım özgüven yerlerde
yorumunu bekliyordum.Adamların peşine böyle düşmeye hiç utanmıyor musunuz çok ciddi soruyorum
Valla bacım ben utanıyorum okurken bunları bir herif için böyle seylere gerek var mi yapan zaten yapacak bide yansıma kovalıyacağımyorumunu bekliyordum.
Hamilelik şüphesi yaşadığınız ilişkinize adamın sizinle aynı ciddiyetle yaklaşmadığını düşünüyorsanız, şişelerden mekandaki insanları görmeye çalışacağınıza adamdan ayrılın.Erkek arkadaşım erkek ardaşıyla içmeye gidecekdi bana bu fotğrafı attı okun ucunda ben askılı kıyafet giymiş arkası dönük saçı ensede bağlanıp ikiye ayrılmış bi kız görüyorum yanılıyor muyum yardım eder misiniz
Şermin yine modunda noktayı koymuşsunHamilelik şüphesi yaşadığınız ilişkinize adamın sizinle aynı ciddiyetle yaklaşmadığını düşünüyorsanız, şişelerden mekandaki insanları görmeye çalışacağınıza adamdan ayrılın.
26 yaşında 2 çocuğunuz varken, güvenmediğiniz bir adamla da görüşmeyin.
Nasıl gördünüz, net değil ki resim. Ben bir şey göremedim valla.Dönüp tekrar bakınca bir kız gördüm cidden ama şu ortama gelmeyecek kadar elit gözüküyor
Nasıl gördünüz, net değil ki resim. Ben bir şey göremedim valla.
Ben şeyi hatırlıyorum evde takma tırnak bulan abla vardı yatakta mı bulmuştu abuYıllar yıllar önce boyle bir konu vardı bilmem hatırlayan var mıdır :) günlerce kız var mı ojesi şöylemi böylemi diye yazıldı çizildi sonunda konu sahibi çok salaksinız sadece sizle dalga geçmiştim dedi gittiulan neler görmüşüm bi sitede bide terlik vardı puhahahahaha
Hadi o gerçekBen şeyi hatırlıyorum evde takma tırnak bulan abla vardı yatakta mı bulmuştu abu
Takma kirpikti o.Ben şeyi hatırlıyorum evde takma tırnak bulan abla vardı yatakta mı bulmuştu abu
Ay doğru pardon masterTakma kirpikti o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?