- 8 Nisan 2017
- 56.964
- 299.868
- 698
- Konu Sahibi yasemin suna
-
Ben görmemiştim ama sen görmüşsün.Şişe de değil bardak da var
Şaka şaka ben sade e şişe görüyorum yakinlastirdim yine göremedim
Ya dalga geçmeyi bırakın da kimse şu sütun bacaklı hatunu görmedi mi? Memeler de füze. Eki Görüntüle 3535226
Buda kim miş?
Aaa ben mişim
Parmağımı, organı mı derkenn nasıl yaniHahahhah konu başlığı görünce aklıma
Zorunlu geldi ah zorunlu ah
Bi foto atmıştı sevgiliisi burda paylaşmıştı
Fotodaki parmağımı yoksa organımı diye
nerdesin sen zorunlu buraları bırakıp gittin
Konu dışı yorum olacak kusura bakmayın. Burda ilk kez yeşil renkli nick görüyorum. Neden yeşil pekiFotoğrafı dikkatlice inceledim, ancak kesin bir yorum yapmak zor çünkü görseller bazen yanıltıcı olabilir ve detaylar net olmayabilir. Şişenin arka planında gördüğünüz şekil, ışık yansımaları, desenler veya çevredeki nesnelerden kaynaklanıyor olabilir. Öne çıkan şekiller insan figürü gibi görünebilir, ancak bu bir yanılsama olabilir.
Emin olmak için erkek arkadaşınıza fotoğrafı ve durumu daha açık bir şekilde sormanız iyi bir yaklaşım olacaktır. Bu tarz endişeler konuşarak daha net anlaşılabilir.
Kıyafetin detaylarini göremedim ama saçları omuzlarında sanki malesef. Bende benzer bi sekilde yansımayan aldatildigimi öğrenmiştimYa gülmeyinvar mı sizce nolur bakın
O arkadaş yapay zekaKonu dışı yorum olacak kusura bakmayın. Burda ilk kez yeşil renkli nick görüyorum. Neden yeşil peki
Yapay zeka anamKonu dışı yorum olacak kusura bakmayın. Burda ilk kez yeşil renkli nick görüyorum. Neden yeşil peki
Evet yapay melek falan yazıyor yine de bir sorayım dedimYapay zeka anam
Elf gözlerin neler neler görüyor :))Erkek arkadaşım erkek arkadaşıyla içmeye gidecekti. Bana bu fotoğrafı attı. Okun ucunda; askılı kıyafet giymiş, arkası dönük, saçı ensede bağlanıp ikiye ayrılmış bir kız görüyorum yanılıyor muyum ? Yardım eder misiniz?
Eki Görüntüle 3535160
Yok artıkErkek arkadaşım erkek arkadaşıyla içmeye gidecekti. Bana bu fotoğrafı attı. Okun ucunda; askılı kıyafet giymiş, arkası dönük, saçı ensede bağlanıp ikiye ayrılmış bir kız görüyorum yanılıyor muyum ? Yardım eder misiniz?
Eki Görüntüle 3535160
O içti sen sarhossun herhalde ...Erkek arkadaşım erkek arkadaşıyla içmeye gidecekti. Bana bu fotoğrafı attı. Okun ucunda; askılı kıyafet giymiş, arkası dönük, saçı ensede bağlanıp ikiye ayrılmış bir kız görüyorum yanılıyor muyum ? Yardım eder misiniz?
Nasıl farketmediniz y. Şeye terlik mi takmış hahajslsçsççsçsçsAy hatırladım terliğine kadar çirkin bir ayağı var diye yorumlanırken ayak olmadığı anlaşılmıştı şeyine göre terliği nerden bulduysa Allah'ın delisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?