- 21 Ağustos 2022
- 1.693
- 5.752
- 88
- 33
- Konu Sahibi yasemin suna
-
Şimdi hayal meyal hatırlıyorum siyah kapalı terlik şeklindeydi bir tuhaflık vardı ama yani insanında aklına da gelmiyor şeyine terlik taktığıNasıl farketmediniz y. Şeye terlik mi takmış hahajslsçsççsçsçs
Bütün konularınız silik çizgi var mı test şu bu ne erkek arkadaşı evli değil misiniz sizErkek arkadaşım erkek arkadaşıyla içmeye gidecekti. Bana bu fotoğrafı attı. Okun ucunda; askılı kıyafet giymiş, arkası dönük, saçı ensede bağlanıp ikiye ayrılmış bir kız görüyorum yanılıyor muyum ? Yardım eder misiniz?
Eee şeyi hatırlayan var mı biri de araç içinde öndeki sağdaki kadın mı cama yansıyan diye atmıştıYıllar yıllar önce boyle bir konu vardı bilmem hatırlayan var mıdır :) günlerce kız var mı ojesi şöylemi böylemi diye yazıldı çizildi sonunda konu sahibi çok salaksinız sadece sizle dalga geçmiştim dedi gittiulan neler görmüşüm bu sitede bide terlik vardı puhahahahaha
Ay ben öyle bişey göremedim ya bende sorun var yada sende çok kiskanclık iyi değil kendine zarar ben sana diyim..Erkek arkadaşım erkek arkadaşıyla içmeye gidecekti. Bana bu fotoğrafı attı. Okun ucunda; askılı kıyafet giymiş, arkası dönük, saçı ensede bağlanıp ikiye ayrılmış bir kız görüyorum yanılıyor muyum ? Yardım eder misiniz?
Eki Görüntüle 3535287
Ne güzel dertleriniz varErkek arkadaşım erkek arkadaşıyla içmeye gidecekti. Bana bu fotoğrafı attı. Okun ucunda; askılı kıyafet giymiş, arkası dönük, saçı ensede bağlanıp ikiye ayrılmış bir kız görüyorum yanılıyor muyum ? Yardım eder misiniz?
Eki Görüntüle 3535287
Sizin dediğiniz ayaklarım çok büyük konusuydu gerçekten de erkek organiydi. O degilŞimdi hayal meyal hatırlıyorum siyah kapalı terlik şeklindeydi bir tuhaflık vardı ama yani insanında aklına da gelmiyor şeyine terlik taktığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?