İçki şişesinde yansımada kız var mı

Höhh ama gerçekten pes diyorum. Bu şekilde yaşamak çok yorucu olmuyor mu?
Adama güvenmiyorsanız ayrılın, kendiniz güven ve kıskançlık problemleri yaşıyorsanız da gidin tedavi olun. Bu şekilde yaşanmaz çünkü.
40 yıl düşünsem o şişenin yansımasına bakıp acaba ne var ne yok diye bakmak aklımın ucundan dahi geçmez. Değişik kafalar.

Bütün konularınız silik çizgi var mı test şu bu ne erkek arkadaşı evli değil misiniz siz

Eee şeyi hatırlayan var mı biri de araç içinde öndeki sağdaki kadın mı cama yansıyan diye atmıştı

Ay yüreğine inecek kadınin yok ben görmedim bozuk gözüm göremedim attım kafadan ben .Bence bunu resim fotoğraf uzmanları var FB falan onlar çözer sonra ne olacak peki ?

Ay ben öyle bişey göremedim ya bende sorun var yada sende çok kiskanclık iyi değil kendine zarar ben sana diyim..

Fotoğrafın çözünürlüğü epey düşmüş anlamak zor. Saça benziyor evet ama başka hiçbir ayrıntı secilemiyor

Şimdi hayal meyal hatırlıyorum siyah kapalı terlik şeklindeydi bir tuhaflık vardı ama yani insanında aklına da gelmiyor şeyine terlik taktığı
Sizin dediğiniz ayaklarım çok büyük konusuydu gerçekten de erkek organiydi. O degil

Tabi üyenin erkek olduğu hemen anlaşıldığı için hayır bamya kadar yorumları gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…