• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökmesem boğulacağım!

Bulmuş işin kolayını ayyh😤

Öyle çatlaklar sessiz kızları bulur zaten,kendi sancağını gönderde tutmak için(özür dilerim konu sahibi)Benim görümcemle evlenseydi de görseydim ben onu,beyaz bayrak sallıyor mu sallamıyor mu :KK31:
Onceki esi oyleymis esimin.kaynanamlar bir kere bile evine gidememisler. Hatta kaynanamlara gittiginde de kalacagi odadan cikmazmis sohbet bile etmezmis bunlarla. Sadece yemek zamani arada sofraya otururmus dediklerine gore.

Evet sindirmis beni farkindayim ve buna dur demem lazim
Deli deliyi görünce değneğini saklarmış misali sen sustukça o iyice üstüne gelecek. Ama sen tepkini koydukça o da geri adım atacak. Kendimi öreni vereyim; ne zaman alttan alsam eşim susmaz daha çok konuşur ama yeter dediğim zaman tamam karıcım olur.

Onceki esi oyleymis esimin.kaynanamlar bir kere bile evine gidememisler. Hatta kaynanamlara gittiginde de kalacagi odadan cikmazmis sohbet bile etmezmis bunlarla. Sadece yemek zamani arada sofraya otururmus dediklerine gore.
Kuzum sen inanma onlara,yani demek istiyorlar ki,o bunları yaptı,bize uymadı,sepetledik,ona göre:işsiz:
Gözünü korkutmalarına izin verme,korksan da belli etme...

Gelip konusmak istiyor bende istedigim icin kitliyorum uzamasin bebegimdd etkilenmesin diye
Yazdığım gibi bu geçici önlem.
Seneye çocuk büyüyüp her şeyi anlamaya, algılamaya başlayacak.
Şimdiden çözmelisiniz bu ciddi sorunları.

Bu konularda benim tavrım çok net. 5 KURUŞ para sıçratmam. Bırak bakalım bi evi ödemeye çabalasın. Bakalım o zaman da böyle ağlayana el uzata bilecek mi ?

Yani diyor ki bizi evinde ağırla sana istediğimiz zaman gelebilelim. Bak o bizi almadı boşandılar. Bize gelince sohbet et odaya kapanma. Seni eski gelinini kullanarak yönlendirmeye çalışıyor işte aklınca.:KK11: Ezdirme kendini. Dişini hepsine göster. Çalışıyosun bi erkeğe muhtaç değilsin eşini sadece onu sevdiğin için yanında olduğunu sevginin biterse terkedebileceğini hissettir.

Annemlerin yanina yaz tatili icin.
Ben tayin isteyip başka bir ile gitmek istiyorsun anladım. Kafanı dağıtmış olursun tabiki. Bu arada seni gaza getirmek istemem ama galiba çalışıyorsun. Eşin senin desteğine güveniyor anlaşılan. Bir müddet kes desteğini bakalım nasıl ona buna yardım edecek?

Bu konularda benim tavrım çok net. 5 KURUŞ para sıçratmam. Bırak bakalım bi evi ödemeye çabalasın. Bakalım o zaman da böyle ağlayana el uzata bilecek mi ?
Kendi aglar bana kosede bozduracak bi bilezigim kaldi gecen doyir araba alicaz ta acaba o bilezginimi bozdursak dedim bi tane kaldi ya o mu gozune batti. Kusura bakma anneme verdim kasasina koydu ondan iste istersen dedim

Yani diyor ki bizi evinde ağırla sana istediğimiz zaman gelebilelim. Bak o bizi almadı boşandılar. Bize gelince sohbet et odaya kapanma. Seni eski gelinini kullanarak yönlendirmeye çalışıyor işte aklınca.:KK11: Ezdirme kendini. Dişini hepsine göster. Çalışıyosun bi erkeğe muhtaç değilsin eşini sadece onu sevdiğin için yanında olduğunu sevginin biterse terkedebileceğini hissettir.
Artik umrumda degiller bu arada nerden kopacaksa kopsun benim alttan almamla surecekse de surmesin . O yuzden agzima geleni soyleyecegim. Kaynanam esim varken konusuyor guzel guzel. Esim yokken benimle pek bi arada durmuyor bir sey derim diye. Ama firsatini bulup bi koseye sikistiracagim agzima geleni soyleyecegim.

Belki de cnm. Allahindan bulsunlar.
Bir arkadşım boşanmış biriyle evlenmişti,ona da aynı hikayeler,bize uymadı defettik,senin gibi iyi değildi vs.
Kız şimdi ökseye yakalanmış kuş gibi ellerinden kurtulamıyor,ilk eş meğer kendi çekmiş gitmiş,yeniden evlendi adam gibi adamla,hayatını yaşıyor...

Ben tayin isteyip başka bir ile gitmek istiyorsun anladım. Kafanı dağıtmış olursun tabiki. Bu arada seni gaza getirmek istemem ama galiba çalışıyorsun. Eşin senin desteğine güveniyor anlaşılan. Bir müddet kes desteğini bakalım nasıl ona buna yardım edecek?
Kesinlikle kesmeyi dusunuyorum.
Dusun ramazan fitresini kardesine vermis whatsappta yazismalarini okudum. Az once mesaj yazdim biz ramazan fitresini unuttuk diye. O da yazmiski ben ihtiyac sahibine bizim adimiza verdim. Bende tamam dedim. Kardesime verdim diyemiyor.

Bir arkadşım boşanmış biriyle evlenmişti,ona da aynı hikayeler,bize uymadı defettik,senin gibi iyi değildi vs.
Kız şimdi ökseye yakalanmış kuş gibi ellerinden kurtulamıyor,ilk eş meğer kendi çekmiş gitmiş,yeniden evlendi adam gibi adamla,hayatını yaşıyor...
Benimki de o hesap sanirim. Kadin bunlarin ne mal oldugunu anladi kacti.

Haklisin. Benim esim cok sakin yapilidir mesela. Oyle aileci bir adam da degil. Aksine hanimcidir bile diyebilirim 😊 ne o beni ezdirir ne ben onu. Ama o kadar vicdanli bir adam ki kimseye kiyamaz. Kendi ailesine de benim aileme de.. onun annesi benim de babam sıkıntı. Yakin sehirlerde yasamak bize cok zor gelir. Birbirimizi asla uzmeyiz kimse yuzunden ama yine de etkileniriz. Babam cok mukemmelliyetcidir, herseyi en iyi ben biliriim der. Evlendigimizden beri esimin is hayatina, yillik izinlerine bile mudahale etmeye calisiyor. Dogum yapacagim hastaneye bilr karisti 😊 Ben engel oluyorum tabiki. Kaynanam desen o da bizi para kaynagi goruyor. Bunun yani sira beni hala kabullenemedi. Kultur farki, ogluna kendi koyunden kiz alma istegi falan... istemedi beni yani. Anlasamayiz genel olarak. Esim de onun tavirlarinin onune gecer mesela. Ama yine de etkileniyoruz iste. Su an kendi anneme 1500 kaynanama 1000 km uzaktayim. Ama iki tarafa da tek ucakla acil zamanlarda gidebilirim. Inan boylesi daha huzurlu.
Bu ebeveynler ne zaman evlatlarının yuvalarina mudahele etmekten vaz geçecekler? Azıcık mantıklı olsalar biz de niye uzak kalalım? :işsiz: :işsiz: :işsiz:

Kendi aglar bana kosede bozduracak bi bilezigim kaldi gecen doyir araba alicaz ta acaba o bilezginimi bozdursak dedim bi tane kaldi ya o mu gozune batti. Kusura bakma anneme verdim kasasina koydu ondan iste istersen dedim
İşi bir bileziğe kaldıysa itte yıkılsın,canları rahat etmez zaten,batar biryerlere,ben iyice gıcık oldum,arkadaşlarıma bile diyordum niye veriyorsunuz,o bitince ne olacak,ömür boyu oruç mu tutacak?

Farkinda degil ama beni kendinden sogutuyor. Kendi bilir.
İşte bunu anlamalı,sorun bilezik vs değil.Tutki sen seviyorsun,kullanmak istiyorsun,ya da kenarda dursun diyorsun olamaz mı?
Zaten o kadar bunalsanız sen konuşturmadan verirsin.
Ama aileye kepçeyle,evine çaykaşığıyla olmaz....

Yaaa gerçekten çok sinir bozucu kv'yi boğasım geldi adeta okurken. Bence de bir şekilde tabiri caizse arıza çıkarmanız lazım. Çocuğunuz var. Onun geleceğini düşünmek zorundayım ben onun için birikim yapacağım diyerek gerçekten maddi olarak eşinize kesinti yapın. Dolaylı yoldan sizin evinizin maddi anlamda sıkışması lazım bence ve eşinize net bir rest çekerek bunu göstermelisiniz.

Yaaa gerçekten çok sinir bozucu kv'yi boğasım geldi adeta okurken. Bence de bir şekilde tabiri caizse arıza çıkarmanız lazım. Çocuğunuz var. Onun geleceğini düşünmek zorundayım ben onun için birikim yapacağım diyerek gerçekten maddi olarak eşinize kesinti yapın. Dolaylı yoldan sizin evinizin maddi anlamda sıkışması lazım bence ve eşinize net bir rest çekerek bunu göstermelisiniz.
Bende oyle dusunuyorum canim. Allaha dua ediyorum rabbim sana yakin bana uzak olsunlar diye.

Back