İçim daraldı :(

bencede canım
millet görcek anlıcak diye tedavi olmayı erteleme ve boş zamanlarında izin gününde filan çık dolas arkadaslarınla. hareketli bir müzik aç erkekler pastaya bayılır sevdiği pasta kurabiye ne biliyim kek yap çayı da demle ohh mis. Bu sizin sorun çözülebilir kendini kasma. Bu kadar yıpratma 2 aylık evlilik nedir ki. Ağlama canım eşler ağlak kadınlardan pek hoşlanmazlar bende 1.5 yıllık evliyim 2 aylık evli olduğum günleri özlüyorum. kendini tedavi et ortamı değiştir eş için bu cinsellik önemli. bende ilk gece eşimle olamadım eşimin suratı beş karış oldu ikinci gün hiç yüzü gülmüyodu bnde çok üzülüyodum. Erkekler bizim gibi düşünceli değiller.

siz vajinismus olduğunuz için eşinizin en ufak bir hareketini yanlış anlayış hemen "beni sevmiyor" a yoruyorsunuz, çünkü ona yetemediğinizi hissediyorsunuz.
nereden bu kadar eminim? ben de öyleydim.

eşinizin de sizin de çözmeniz gereken tek sıkıntınız bu.
vajinismus hastalığına sahip kişilerin eşlerinde de psikolojik sıkıntılar olabiliyor ki çok doğal.

hastaneden, doktordan, elalemden çekinmeden sorununuza odaklanıp çözmeye çalışın.

Peki denemeler yapıyor musunuz? Yoksa tartışmalar yapıp yaklaşmıyor musunuz birbirinize? Burada egzersizle yenen bir sürü hanım var. Topiclerine yazarsanız size de yardımcı olurlar.

buradaki vajinusmus ile ilgili bölümleri takip et..öyle güzel destek ve yardımcı oluyorlar ki birbirlerine..
aynı sıkıntıyı paylaşan insanlarla görüşmen hem psikolojik olarak; ben tek değilim dedirterek rahatlatacak seni. hemde sıkıntını çözebilmek için alternatifler göreceksin.
bu şuan için çözülmesi gereken en önemli probleminiz..bunu çöz ve gerçek evliliğini yaşamaya başladığında da eşinde seni rahatsız mutsuz edecek sıkıntılar görürsen.
o zaman evliliğinin kişisel boyutlarını yine burada konuşabiliriz.
çünkü evliliklerin başlangıcında ve bazı süreçleri atlatmadan maalesef çoğumuz bu problemleri yaşadık.

Benceee aradaki o sıcaklığı sen dewamlı ağlayarak kaybettirme daha fazla...
Sen yine eskisi gibi ol...
Eğer sen ona çok ilgiliyken o hala böyleyse, karşılıklı oturup neler olduğunu sorarsın eşine....

Şuan küs olan benim ne yapmalıyım peki ben kavgalı gürültülü mutsuz bir evlilik istemiyorum

Peki denemeler yapıyor musunuz? Yoksa tartışmalar yapıp yaklaşmıyor musunuz birbirinize? Burada egzersizle yenen bir sürü hanım var. Topiclerine yazarsanız size de yardımcı olurlar.

Topiklere yazıyorum ve sürekli yardımcı olan arkadaşlar var. yagmurzerresi ve kkaderim sağolsun çok bilgilendirdiler ve ilk günkü gibi değilim çok ilerledik. 1 haftadır denemiyoruz misafir çok geliyor eşimin ailesine gidiyoruz. iş yoğunlu sebebiyle bende ilişkiye girecek enerji kalmıyor acıkcası

haklısınız kırıldım ben

Ben yendim sen de yenersin. Hatta ben yenmişsem herkes yener. Bizim kadar ince düsünmüyorlar. Mesela benim ki tam bir odun. Ama seviyorum napim

Aslında doktora gitmik isterim ama herkes o işi yaptık biliyor küçük yerdeyim hastanede birinin görmesi %100

Burda basari hikayeleri var. Onlari oku. Tabi ki doktordan daha iyi kimse bilemez ben gitmeden yendim. Korkunun kaynagi da önemli. Beynim yanlis bilgi ile doluymuş. Ya 3 kiloluk bebekler doguyor. O kadar genis bir alan. Üstelik dogum sancisi da rahim kasilmasi orasiyla ilgili degil. Kendini telkin et. Kasilma olunca vazgecme 1_2 sn bekle gececek. Kendine guvenin gelince hemen olucak. Sonra bu muymus diyeceksin

siz yıpranmışsınız eşinizde bu durumu kaldıramamış soğumuş acı ama bence budur.Allah tez vakitte düzlüğe çıkarsın sizi..bu arada yenen arkadaşlarımız bir hayli fazla bu durumu..

Aslında doktora gitmik isterim ama herkes o işi yaptık biliyor küçük yerdeyim hastanede birinin görmesi %100
Tedaviden çekinme, görsünler ne bilcekler ne için gittiğini... Ayrıca sen bu sorunu kafana taktığın için herşeyi eşinin problem ettiğnii düşünüyor olabilirsin. O sana uzaksa sen yaklaş, aşkınızı öldürmeyin bu problem yüzünden. Devamlı sarmaş dolaş olmaya çalış eşinle sevgi dolu ol ona karşı. Güzel olur böyle

Sizin en büyük probleminiz vajinismus.Bünyem zayıf diye de kendini şartlama.Ağlak üzgün herşeye trip atıp alınganlık hallerinden de kurtul.Hiçbir erkek kaldırmaz.Baygınlığına da doktorla çözüm bul.

Daha çok yeni evlisin. Her gününü ağlayarak geçirme erkekler bu durumdan çabuk sıkılır. Güçlü ol ağlama eşine güler yüzle yaklaş. Sizin sorununuz cözülmeyecek gibi değil. Vajinismusu yenin çok daha mutlu olacaksınız eminim. 3 bucuk aylık evliyim eşim işten koşa koşa geliyor. Geldiğinde güler yüzle karsilayip boynuna atliyorum. Fırsat buldukça kek falan yapıp onu mutlu ediyorum size de mutluluklar dilerim :)

çok teşettür ederim yorumunuz için. Fakat ben kocasıyla ilgilenmeyen birisi değilim ki. Bende onun sevdiği yemekleri pastaları yapıyorum

çok teşettür ederim yorumunuz için. Fakat ben kocasıyla ilgilenmeyen birisi değilim ki. Bende onun sevdiği yemekleri pastaları yapıyorum
Ama sorundan dolayi ikinizde Üzgün oldugunuz için senin aglamalarin ya da sevmiyor musun tarzında tavrın eşini iter onları bırak hiç birşey deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…