İçim daraldı :(

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.397
248
33
Merhaba kızlar ben 2 aylık evli bir bayanım. 2 aydır vajinismus belası var başımda Asıl problem bu değil eşim bu hafta çok değişti belkide artık bu hastalığı problem etmeye başladı bilmiyorum ama akşam işten çıkıyorum arıyorum napıyorsun diyorum çalışıyorum diyor başka ses yok insan birde sen napıyon çıktın mı işten diye sorar demi Dün akşam koştur koştur eve gittim yemek yaptım 6,30da aradı işten çıktım ekmek var mı dedi var dedim. İş ile ev 5 dk ama eşim 7,10da geldi eve. Neden geç geldin dedim bacağım ağrıyordu yavaş yürüdüm dedi. Sabaha kadar ağladım artık eve bile gelmek istemiyor sanırım Niye ağlıyorsun diyor bende artık beni sevmiyorsun ilgilenmiyorsun dedim. Her ay aynı muhabbet herşeye bir kavga çıkartıyorsun dedi masadan kalktı gitti Kansızlık var bende bünyem zayıf üzülünce hemen yüzümde filan yaralar oluyor, bayılıyorum filan. Bunları bile bile yapıyor artık gözyaşım onu üzmüyor önceden ağlıcam diye korkardı şimdi soğudu benden Bilmiyorum belki çok hassas düşünüyorum belki haksızım ama yazmak istedim içmde tutamadım

Bence vajinismus yüzünden yıpranmışınız ve sizin desteğe ihtiyacınız olan günlerde eşiniz tepki vermiş...

Canım belki sana öyle geliyordur. Eşinle sen ilgilen sürekli seni sevip sevmediğini sorma. vajinismus yenilmicek bir bela değil. Eşine yakınlaş. Sevdiğiniz şeyleri yapın. Daha çok yeni evlisiniz

Canım belki sana öyle geliyordur. Eşinle sen ilgilen sürekli seni sevip sevmediğini söyleme. Vakinismus yenilmicek bir bela değil. Eşine yakınlaş. Sevdiğiniz şeyleri yapın. Daha çok yeni evlisiniz

evet yeniyiz çok severek evlendik hatta ben her zaman onun sevgisinin fazla olduğunu kabul ederdim. Ama bu hafta bana değişik davranıyor gibi geldi belkide bana öyle geliyor bilmiyorum

Arkadaşım çık gez dolaş, kız arkadaşlarınla buluş. Bir kek yap,sevdiğin bir filmi aç...çay koy eşini dahil et. Önce bir senin neşen gelsin ki, evde kurup kurup üzme canını, önce kendi kurduğuna kendin inanıp sonra da sıkma adamı. Bu hafta çok değişti ne demek? Belki kafasında bir sorunu, işte sıkıntısı var. Hem öyle sürekli ağlarsan ciddiye almaz ki tabii..her zamanki hali der, normal der çıkar. Yapma, 2 ay bişey değil. Aşarsınız sorunuzu, ama bu süreçte sen beni sevmiyorsun diye gereksiz tartışmalara girmeyin.

Bu sorununuz varmış gibi davranmasanız ewde olmaz mı?
Sonuçta bu aşılabilecek birşey...
Malesef ki iş yine kadında bitiyor...
Biraz huyuna git bakalım...
Onun sewdiği şeylerden yap, sıcak davran eşine..
Hem bu sorun varken hemde seni ağlayarak görmesi onu sıkmış olabilir..
Her erkek ve her kadın cinsel hayatının iyi olmasını ister..
Belkide onda ki bir hayal kırıklığıdır..
Yanii çok sewdiği kadınla bu sorunun olacağını tahmin edememiştir ve bunun hayal kırıklığı olabilir..
Bence kendinizi daha fazla yıpratmadan uzmandan bir yardım alın..
Ve bununla birlikte de aranızda ki o sıkcaklığı yakınlığı kaybetmeyinn...

yemek filan yapmıyorum sabahta kahvaltı hazırlamadım Ben çalışan bir bayan olmama rağmen tüm sorumluluklarımı yerine getirmeye çalışıyorum ordan oraya koşuyorum onun yapacağı tek şey ilgi alaka o yapmazsa görevlerini bende yapmam

Aslında doktora gitmik isterim ama herkes o işi yaptık biliyor küçük yerdeyim hastanede birinin görmesi %100

Tedavi olmalısın belki şuan değil ama bu durum devam ederse eşinle aran soğuyacaktır ..
Sonuçta evliliğin temel taşlarından biri de cinsellik ..
Ayrıca herkes her zaman ilgili ve sevgi dolu olamaz ..
Siz artık evlisiniz eşinin bu kadar her tavrından bir anlam çıkartırsan çok üzülürsün ..

Aslında doktora gitmik isterim ama herkes o işi yaptık biliyor küçük yerdeyim hastanede birinin görmesi %100
Ya şu küçük yerleride hiç anlamam..
Siz bir kadınsınız ve belki sizin başka bir sorununuz var ve bu yüzden doktora gidiyor olamaz mısınız?
Millet doktora kadar gidip bu kız buraya neden geldi diye mi sorucaklar..
Siz daha önemlisiniz bırakın millet için yaşamayı ya

bence siz abartıyorsunuz gibi geldi bana.. birinin görmesinin ne önemi var. senin huzurundan daha mı önemli birilerinin seni görmesi. insan kendi kendinin doktorudur. önce psikolojik olarak kendini düzeltmelisin. sonra da yaşadığın sorun için doktora git. cok ciddi sorun varmış gibi davranmayın derim ben.
iş srf kadında bitmiyor erkeğin yaklaşımları da çok önemli bunu da eşinle paylaşman lazım ki ortak hareket edebilin.

Canım evde egzersiz yapabilirsin izin gününde.
Yenilmeyecek bişey değil ki.
Boş yere üzüyorsunuz kendinizi.
Eşler yıpranıyor evet, hatta cinsel isteksizlik bile başlıyor onlarda bi zaman sonra.
Ama git bi eczaneye kayganlaştırıcı jel al ve egzersizlere başla. Eğer nasıl yapacağını bilmiyosan özelden yardım ederim sorun değil

Bu ne zamana kadr sürer böyle bilinmez bir an önce destek ol esınin tribi buna olabilir. Şimdi o da kendini beceriksiz hissediyordur ister istemez. Çok geç kalmamış eve böyle ufak tefek şeyleri takıp kendni boşuna üzme canım sen diğer probleme çare bul

Cinsel ilişkiye giremiyorsunuz, eşinizin keyfinin kaçması normal. Üstüne adamın keyfi yokken "beni artık sevmiyor musun" triplerine girip ağlıyorsunuz. Kendinizi adamın yerine koyun, huzursuz bir eve siz girmek ister misiniz?

YAŞADIĞIM ŞEHİRİN ÖZEL HASTANESİNDE ÇALIŞAN ÇOK İYİ BİR DOKTOR İLE TELEFONDA GÖRÜŞÜYORUM EGZERSİZLERİ MAİL OLARAK GÖNDERDİ ONLARI EŞİM YAPIYOR ASLINDA ÇOKTA İLERLEDİK VE 1-2 HAFTA İÇİNDE BELKİDE AŞACAZ DURUMU DOKTORLA EŞİM KENDİDE KONUŞTU DOKTOR ANLAYIŞLI OL HERŞEY ÇÖZÜLÜR DEDİ EŞİM ANLAYIŞLIYDI HEP AMA ÇOK ÜZDÜ BENİ BENİM ONA İHTİYACIM VAR O İLGİLENMİYOR BİLE BENİMLE

HUZURSUZ BİR EVİMİZ YOK Kİ. EŞİ İÇİN SÜREKLİ KOŞTURAN BİR EŞ VAR O EVDE

Benceee aradaki o sıcaklığı sen dewamlı ağlayarak kaybettirme daha fazla...
Sen yine eskisi gibi ol...
Eğer sen ona çok ilgiliyken o hala böyleyse, karşılıklı oturup neler olduğunu sorarsın eşine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…