İçim daraldı :(

Canım belliki zor bir süreten geçiyorsun ve bu nedenle duygusalsın. Eşinin her davranışına haliyle şüphe ile yaklaşıyorsun bir destek al bence canım.Üzüldüm bu durumuna inşaAllah en kısa zamanda düzelir canım benimm

aaaa barışmışsınız bile çok şükür .Canım kadın doğuma giden illa onun içinmi gidiyo mikrop kaptım dersin yani bir sürü bahane var aksatma bence

Onceden kavga edince bende aglardim. Esiminde umurunda olmazdi. Birgun esim " sen aglayinca etrafinda yuksek duvarlar olusuyor ve ben ne yapacagimi bilemiyorum. O yuzden de sana yaklasamiyorum demisti. Belki senin esin icin de durum oyledir.

bence öyle düşünmeyin. Elbette ikinizfe yıpranmışsınızdır. Sonuçta evlenirken bazı hayaller kuruluyor olmayınca hem siz hem eşiniz mutsuz olmuşsunuzdur. Vajinissmus katlanılması gereken bir durum değil tedavisi mümkün. Bakon burda bunu yenmiş birçok kadın var. Lütfen hem kendinizi hem eşinizi tedavi için ikna edin ve heöen tedavi olun. Burdaki konulara bakabilirsiniz doktor, egzersiz vs. İçin. Eşinize de söylebmek yerine sizin içinde zor olduğunu birlikte aşabilceğinizi onun desteğine ihtiyacınız olduğunu açıklayın. Şimdiden çooook geçmiş olsun.
Bir de not: ben 6 aylık evliyim hiç acımıor korkmayın. hatta eminim olduktan sonra allahom buna mı kasılmışım diceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…