• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim daraldı :(

Canım belliki zor bir süreten geçiyorsun ve bu nedenle duygusalsın. Eşinin her davranışına haliyle şüphe ile yaklaşıyorsun bir destek al bence canım.Üzüldüm bu durumuna inşaAllah en kısa zamanda düzelir canım benimm

aaaa barışmışsınız bile çok şükür .Canım kadın doğuma giden illa onun içinmi gidiyo mikrop kaptım dersin yani bir sürü bahane var aksatma bence

Onceden kavga edince bende aglardim. Esiminde umurunda olmazdi. Birgun esim " sen aglayinca etrafinda yuksek duvarlar olusuyor ve ben ne yapacagimi bilemiyorum. O yuzden de sana yaklasamiyorum demisti. Belki senin esin icin de durum oyledir.

Merhaba kızlar ben 2 aylık evli bir bayanım. 2 aydır vajinismus belası var başımda :( Asıl problem bu değil eşim bu hafta çok değişti belkide artık bu hastalığı problem etmeye başladı bilmiyorum ama akşam işten çıkıyorum arıyorum napıyorsun diyorum çalışıyorum diyor başka ses yok insan birde sen napıyon çıktın mı işten diye sorar demi :( Dün akşam koştur koştur eve gittim yemek yaptım 6,30da aradı işten çıktım ekmek var mı dedi var dedim. İş ile ev 5 dk :( ama eşim 7,10da geldi eve. Neden geç geldin dedim bacağım ağrıyordu yavaş yürüdüm dedi. :( Sabaha kadar ağladım artık eve bile gelmek istemiyor sanırım :( Niye ağlıyorsun diyor bende artık beni sevmiyorsun ilgilenmiyorsun dedim. Her ay aynı muhabbet herşeye bir kavga çıkartıyorsun dedi masadan kalktı gitti :( Kansızlık var bende bünyem zayıf üzülünce hemen yüzümde filan yaralar oluyor, bayılıyorum filan. Bunları bile bile yapıyor artık gözyaşım onu üzmüyor :( önceden ağlıcam diye korkardı şimdi soğudu benden :( Bilmiyorum belki çok hassas düşünüyorum belki haksızım ama yazmak istedim içmde tutamadım :(
bence öyle düşünmeyin. Elbette ikinizfe yıpranmışsınızdır. Sonuçta evlenirken bazı hayaller kuruluyor olmayınca hem siz hem eşiniz mutsuz olmuşsunuzdur. Vajinissmus katlanılması gereken bir durum değil tedavisi mümkün. Bakon burda bunu yenmiş birçok kadın var. Lütfen hem kendinizi hem eşinizi tedavi için ikna edin ve heöen tedavi olun. Burdaki konulara bakabilirsiniz doktor, egzersiz vs. İçin. Eşinize de söylebmek yerine sizin içinde zor olduğunu birlikte aşabilceğinizi onun desteğine ihtiyacınız olduğunu açıklayın. Şimdiden çooook geçmiş olsun.
Bir de not: ben 6 aylık evliyim hiç acımıor korkmayın. hatta eminim olduktan sonra allahom buna mı kasılmışım diceksiniz.

Back
X