- 30 Ağustos 2014
- 620
- 259
- 133
- 31
aynen canım bende pazar spor salonunda 72.5 dim kendime göre diyet düzenli beslenme yapmazsam sonra gözüm dönüyorKızlar günaydın ben hurma diyeti olarak devam etmiyorum. Kendimce dikkat edip ekmeği makarna pilavı şekeri kestim. Bugün 72.2 gördüm :) Bi daha ki ay zumbaya başlayacağım
İnşallah kalıcı olur vereceğin kilolar. Ben aynen geri aldım, herkesin bünyesi aynı değildir tabi . Sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıyorum şimdi.
Detoks suyu deneyebilirsiniz.Aslında bir türlü 70'den inemiyorum takılı kaldım. Biraz istediğim kilomu yerinden oynatmak sudan'da olsa. Daha sonra sağlıklı bir şekilde devam ediceğim :)
Merhaba. Nasıl gidiyor diyetiniz? Faydası oldu mu, verebildiniz mi kilo?tmm inşallah burda gelişmeleri yazarım
malesef başlayamadimMerhaba. Nasıl gidiyor diyetiniz? Faydası oldu mu, verebildiniz mi kilo?
Zaten israil, iran vb. ülklerden gelen ülkemizde satılan hurmalar gdo lu, ilaçlı ve hile hurdalı imiş çoğunlukla. Hileside şekerli su içinde bekletip şeker emdirilip o şekilde satılıyormuş. Bir tek gerçek medine hurması öneriliyor o da zaten zeytine benzermiş ve az şekerliymiş.Canım ben bu diyeti 1 hafta harfiyyen uyguladım....kilo verdim ancak göbek bölgesi yağlanmam arttı....meğer hurmanın şeker oranı yüksek olduğu içinmiş...başka bir diyet uygulamani tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?