hurma ve yoğurt diyeti ne dersiniz 7 günlük yapalım mı?

Kızlar günaydın ben hurma diyeti olarak devam etmiyorum. Kendimce dikkat edip ekmeği makarna pilavı şekeri kestim. Bugün 72.2 gördüm :) Bi daha ki ay zumbaya başlayacağım
aynen canım bende pazar spor salonunda 72.5 dim kendime göre diyet düzenli beslenme yapmazsam sonra gözüm dönüyor

Bu diyetin uzun süre yapılması önerilmiyor zaten. Bununla başlayıp sonrasında sağlıklı beslenmeyle daha kalıcı olur verdiğimiz kilolar. Benim tartım bozuldu tartılamıyorum ama diyete devam

70 Kilo ile dün başladım. tam tamına uyguladım bütün diyeti kaçamak sıfır. Sabah tartıldığımda 69.1'dim. Bugun de aynı şekilde devam ediyorum 2 .günüm kahvaltıyı aradan çıkarıcam şimdi :)

İnşallah kalıcı olur vereceğin kilolar. Ben aynen geri aldım, herkesin bünyesi aynı değildir tabi . Sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıyorum şimdi.

İnşallah kalıcı olur vereceğin kilolar. Ben aynen geri aldım, herkesin bünyesi aynı değildir tabi . Sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıyorum şimdi.

Aslında bir türlü 70'den inemiyorum takılı kaldım. Biraz istediğim kilomu yerinden oynatmak sudan'da olsa. Daha sonra sağlıklı bir şekilde devam ediceğim :)

Bugun hurma diyetimin 3. günü ve 2 günde 1500 kilo verdim. Diyete başladığım gün 70 kg'ydum. Şimdi sabah tartıldığım da 68.50'dum. Sudan'da gitse tartıda düşük bir tutar mutlu ediyor Gelişmeleri yazmaya devam ediceğimmm şimdi kahvaltımı yapıcağımm

Merhaba bişey sormak istiyorum bu diyeti yapanlar kilo verenler acaba tekrar geliyomu kilolar

Bu diyet ödem attırıyor diye biliyorum ben. Geçen yaz denemiştim 5 gün, 3 kilo kadar vermiştim geri aldım kısa bi sürede. Geçenlerde gene denedim tam uyumadım ama yine de biraz verdim, onu da geri aldım. Herkes geri alcak diye bişey Yok tabi, bünyeyle ilgili olabilir. Kilo verip geri almayanlar da varmış nette araştırdığıma göre

hmmm neyse gene de denemek lazım sonrası dikkat ederim inşallah almamak için ramazan başlamadan 70 leri görmek istiyorum 2 ay önce diyete başladım 95 ten 84 e düştüm yani ödem gitti diye düşünüyorum bakalım hurma diyeti yle verebilecekmiyim

Ben de sizi takipte olucam, inşallah kalıcı olarak verirsiniz. Tekrar denerim ben de sizin sonuca göre

Canım ben bu diyeti 1 hafta harfiyyen uyguladım....kilo verdim ancak göbek bölgesi yağlanmam arttı....meğer hurmanın şeker oranı yüksek olduğu içinmiş...başka bir diyet uygulamani tavsiye ederim

Ve hala o önceden olmayan ancak hurma diyeti ile tanıştığım göbek duruyor..

Canım ben bu diyeti 1 hafta harfiyyen uyguladım....kilo verdim ancak göbek bölgesi yağlanmam arttı....meğer hurmanın şeker oranı yüksek olduğu içinmiş...başka bir diyet uygulamani tavsiye ederim
Zaten israil, iran vb. ülklerden gelen ülkemizde satılan hurmalar gdo lu, ilaçlı ve hile hurdalı imiş çoğunlukla. Hileside şekerli su içinde bekletip şeker emdirilip o şekilde satılıyormuş. Bir tek gerçek medine hurması öneriliyor o da zaten zeytine benzermiş ve az şekerliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…