- 30 Ağustos 2014
- 620
- 259
- 133
- 31
öğle yemeği çorba salata yedim kahvaltı yapamadım iş yerinde yoğurt kalmamış akşama yoğurtlu hurma yerimKararlı bi şekilde başla canım bugün. Biz de tam anlamıyla yapamıyoruz, illa kaçamaklar oluyor ama yine de devam. Akşam yoğurt mayaladım ben de hazır yiyemiyorum ama tutmamış yoğurtsuz kaldım bugünbi tane salatalık yedim sadece, bugün de böyle az kalorili bişeylerle idare etmeye çalışcam bakalım sonuç ne olucak. Akşam tatlı yedim 69,7 çıktım bu sabah. Yavaş da olsa gidicek kilolar inşallah
Çorba salata da iyi canım. öğle yemeğini iş yerinde normal yiyip sabah-akşam yoğurt hurma yapabilirsinöğle yemeği çorba salata yedim kahvaltı yapamadım iş yerinde yoğurt kalmamış akşama yoğurtlu hurma yerim
inşallah canım gece uyandım instegram da öyle sayfalar var insanlar zayıflamış güzel güzel tesettür sayfaları akşam yemekte 1 tane lahmacun yemiştim kendimden utandımÇorba salata da iyi canım. öğle yemeğini iş yerinde normal yiyip sabah-akşam yoğurt hurma yapabilirsinyavaş da olsa vericez inşallah kiloları
Canın bişey çektiğinde öğlen ya da sabah yemeye çalış. Akşam yediklerimiz kilo olarak dönüyor daha çok. Ben de tutamıyorum kendimi, özellikle tatlıya dayanamıyorum hiçinşallah canım gece uyandım instegram da öyle sayfalar var insanlar zayıflamış güzel güzel tesettür sayfaları akşam yemekte 1 tane lahmacun yemiştim kendimden utandım
ahh o tatlı yok mu tatlı hele ki eşiniz yeyip de kilo almıyorsa bak sen işe :)Canın bişey çektiğinde öğlen ya da sabah yemeye çalış. Akşam yediklerimiz kilo olarak dönüyor daha çok. Ben de tutamıyorum kendimi, özellikle tatlıya dayanamıyorum hiçistediğimiz kiloya inene kadar sıkıcaz dişimizi. Kaçamaklar oluyor ister istemez
Eşim de aldı bu aralar kilo. Umursamıyordu kilosunu pek ama o da kısıyor biraz yediklerini. Sevdiği bişeyler olduğunda 2.tabağı yemeden durmazdı, bu ara bi tabakla yetiniyo. Bana da demiyo bişey ama anlıyorum benahh o tatlı yok mu tatlı hele ki eşiniz yeyip de kilo almıyorsa bak sen işe :)
Ben bir 5 günü tamamlasam diye dua ediyorum . Sonrasını zaten duruma göre karar vericem , kilo kaybım olur ve çok bitkinleştirmezse devam etmem için motive olur , tabii öncelikle 5 günü atlatmam gerek . Hafta sonu daha zor olur haklısın bakalım o güne kadar gelebilecekmiyim .Hafta sonu ben de yapamadım. Evde çocuk olunca ister istemez tatlı falan yapılıyor. Kendimi tutamıyorum yiyorum ben de. Zor vericem galiba bu kiloları70 geldim bugün. Yoğurt hurma devam etcem, 5 kilo versem yeter
İnşallah gelebilirsin. Bitkinlik yapmıyordur umarım, ben de tam anlamıyla yapmak istiyorum bakalım, hadi hayırlısı. Bi de kilo verince birden geri alır mıyız ki diyeti bırakınca?Ben bir 5 günü tamamlasam diye dua ediyorum . Sonrasını zaten duruma göre karar vericem , kilo kaybım olur ve çok bitkinleştirmezse devam etmem için motive olur , tabii öncelikle 5 günü atlatmam gerek . Hafta sonu daha zor olur haklısın bakalım o güne kadar gelebilecekmiyim .
Sadece akşamları da faydası olur bence. Birden değil de yavaş yavaş verilir diye düşünüyorum. Allah hepimize bi an önce sağlıkla kilolardan kurtulmayı nasip etsin inşallahkızlar benim bu hurma diyetini yapabilmem için bir hafta evden dışarı çıkmamam lazım öglen bir kase çorba bir kepçe tas kebabı 2 kaşık bulgur pilavı ve salata yedim akşamda hurma yoğurt salata yapacagım sürekli olmasa da arlarda yiyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?