Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hurma ve yoğurt diyeti ne dersiniz 7 günlük yapalım mı?
- Konu Sahibi bulutben
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Temmuz 2017
- 87
- 7.209
- 48
Vov masaAllah bendeBugun hurma diyetimin 3. günü ve 2 günde 1500 kilo verdim. Diyete başladığım gün 70 kg'ydum. Şimdi sabah tartıldığım da 68.50'dum. Sudan'da gitse tartıda düşük bir tutar mutlu ediyor Gelişmeleri yazmaya devam ediceğimmm şimdi kahvaltımı yapıcağımm
Heveslendim pazardan hurma alınca bende baslım inşa Allah yalnız Ramazanı serıf geliyor aç acına basımız dönmez inşa Allah :)
herkese merhaba aranıza yeni katıldım 69 kiloyum ve ne yaparsam yapayım veremiyorum bu kür kafama yattı inşallah yarın basliycam burdan size sonucu bildiririm inşallah ben yogurt çok tuketemiyorum o yuzden süt ile deniycem arada yogurt da yaparim birde tatlı istegine karşı koyamayan arkadaslara yasemin çiçeği çayını öneririm cok faydasi oluyor ama sadece cicegi olacak aktarlarda satılıyor hepimize kolay gelsin simdiden ara ara yazarım tecrübelerimi
tekrar merhaba bu sabah hurma diyetime basladim sabah süt ile hurmami yedim ama cok aciktim bu yüzden öğlen yogurtla hurmami yedim yogurdun icine bir kasik da chia tohumu koydum simdi saat 6 hala aclik hissetmiyorum tabi bu arada iki litre suyum ve bitki cayimi da ictim sabah baslamadan tartilmistim 68.7 idim simdi tekrar tartildim 67.7 çıktım tam 1 kilo cok sasirdim bu kadar beklemiyordum daha aksam bile olmadi giden su da olsa cok motive oldum hadi bakalım devam
merhaba hurma kürümü bitirdim cok şükür kacamaksiz su anki kilom 65.7 yani tam 4 kilo gitmis bulunuyor iki gün ara verip pazartesi 5 günde 5 kilo diyetine basliycam insallah herkese kolay gelsin
Merhabalar kaç gün yaptınız acaba bugün 2.günüm sadece 400 gr vermişim
Kahvaltı: Bir bardak süt / süt / yoğurt ile 7 hurma
Öğle yemeği: Bir bardak süt / süt / yoğurt ile 7 hurma
Akşam yemeği: Bir bardak süt / süt / yoğurt ile 7 hurma
Ya da saatlerce süren yemekleriyle aynı miktarda süt ve yoğurt / yoğurt bölümü olabilir.
2. gün
Kahvaltı: 2/3 fincan süt / yoğurt / yoğurt ile 5 tane hurma
Aperatif: 2/3 fincan süt / yoğurt / yoğurt ile 3 tane hurma
Öğle yemeği: 2/3 fincan süt / yoğurt / yoğurt ile 5 hurma
Aperatif: 2/3 fincan süt / yoğurt / yoğurt ile 3 tarih
Akşam yemeği: 2/3 fincan süt / yoğurt / yoğurt ile 5 tane hurma
Hurma yoğurt diyeti yaparken nelere dikkat edilmelidir?
1- Günde 2 ila 3 litre su içmelisiniz.
2- Çay, kahve veya bitki çayları içebilirsiniz, ancak şeker eklememeniz gerekir.
3- Diyeti 3 veya 7 gün boyunca uygulayabilirsiniz
Öğle yemeği: Bir bardak süt / süt / yoğurt ile 7 hurma
Akşam yemeği: Bir bardak süt / süt / yoğurt ile 7 hurma
Ya da saatlerce süren yemekleriyle aynı miktarda süt ve yoğurt / yoğurt bölümü olabilir.
2. gün
Kahvaltı: 2/3 fincan süt / yoğurt / yoğurt ile 5 tane hurma
Aperatif: 2/3 fincan süt / yoğurt / yoğurt ile 3 tane hurma
Öğle yemeği: 2/3 fincan süt / yoğurt / yoğurt ile 5 hurma
Aperatif: 2/3 fincan süt / yoğurt / yoğurt ile 3 tarih
Akşam yemeği: 2/3 fincan süt / yoğurt / yoğurt ile 5 tane hurma
Hurma yoğurt diyeti yaparken nelere dikkat edilmelidir?
1- Günde 2 ila 3 litre su içmelisiniz.
2- Çay, kahve veya bitki çayları içebilirsiniz, ancak şeker eklememeniz gerekir.
3- Diyeti 3 veya 7 gün boyunca uygulayabilirsiniz
- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.255
- 248
merhaba arkadaşlar,
bende bugün sabah başladım bu diyete. günde 3 litre tarçınlı su ile birlikte.
hurmalarım biraz büyük olduğu için 5 tane yedim.
geçen sene yazın denemiştim, kaçamaklarla birlikte 2 haftada 5 kilo vermiştim.
şimdi de 2 hafta sonra tatile gideceğim.
gitmeden biraz hafiflemek iyi olur diye düşünüyorum. :)
her gün gelişmeleri aktaracağım kızlar.
yapan varsa destek olalım birbirimize.
22.06.2018 65,0
22.06.2018 65,0
- 15 Eylül 2015
- 111
- 108
- 103
Bende bugün başladım birbirimize destek oluruz diye düşünüyorum 77.4 kg başladım bakalım hayirlisimerhaba arkadaşlar,
22.06.2018 65,0
valla 2 gün çok iyi yaptım. kaçamakta yapmadım. zaten inanın hiç acıkma hissetmedim.
normal kahvaltı yapsam yemek yesem daha çok acıkırdım. pazar sabah 64 çıkmıştım. ama pazar günü bir piknik organizasyonu vardı. maalesef orada kaçtı.
bu sabah 64,2 olmuşum kaldığım yerden devam şimdi. o iki günün hafifliğinden dolayı bile sadece devam etmek istiyorum.
içtiğim tarçınlı su da bana destek oldu bence, eridiğimi hissettim sanki.
gün gün devam edeceğim gelişmeleri aktarmaya.
normal kahvaltı yapsam yemek yesem daha çok acıkırdım. pazar sabah 64 çıkmıştım. ama pazar günü bir piknik organizasyonu vardı. maalesef orada kaçtı.
bu sabah 64,2 olmuşum kaldığım yerden devam şimdi. o iki günün hafifliğinden dolayı bile sadece devam etmek istiyorum.
- 17 Temmuz 2012
- 1.522
- 205
- 163
Nasil gidiyor bende bugun basliorum insallah ama kudus hurmasi aldimvalla 2 gün çok iyi yaptım. kaçamakta yapmadım. zaten inanın hiç acıkma hissetmedim.
- 2 Aralık 2017
- 6.090
- 8.306
- 198