Süper sonuç beb bi türlü basliyamadim ama yorumları okudukça tekrar hevesleniyorum. diyet bitince kilonuzu da paylasirsaniz ii olur motive amaçlıherkese merhaba,
ben de pazartesi günü 65,5 kg olarak başladım. ilk gün malum çok zorlandım, arada yoğurt yerine süt yada kefir de içiyorum. dün 3. günümdü ve tartıldığımda 62,5 kg gördüm. bu çok motive edici :) pazartesi bitecek ve salı sabah tartılıcam. en azından 60 ı görmek çok istiyorum. aslında hedefim 58 de o kadar verdireceğini sanmıyorum. bakalım, herkese bol şans.
Süper sonuç beb bi türlü basliyamadim ama yorumları okudukça tekrar hevesleniyorum. diyet bitince kilonuzu da paylasirsaniz ii olur motive amaçlı
Ben de bu saate kadar bozmadım acıktım biraz ama bol su ve yeşil çay içiyorumbende bugün öğlen başladım bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız
2 kahve içebiliriz zaten yeşil çay bitki çayları serbestmiş şekersiz ben de 1 kilo vermişim sabah tartıda görünce çok sevindim
Bende de aynı durum 7 tane fazla geldi. Az yesekte olur sanırım. dün hepsini yiyemedim.Bugün bozmak zorunda kaldım diyeti hurma 7 tanesi fazla geldi sanırım mide bulantım oldu tüm gün boyunca 3 ya da 4 hurma yesek olmaz mı
Ben sabah yaptım ama çok acıktım öğleden sonra bozdum evde olunca yapmak daha zor oluyorBende de aynı durum 7 tane fazla geldi. Az yesekte olur sanırım. dün hepsini yiyemedim.
Anneler günü nedeniyle bende dün bozdum. Evde yapması gerçekten daha zormuş. Bugün yeniden başladım.Ben sabah yaptım ama çok acıktım öğleden sonra bozdum evde olunca yapmak daha zor oluyor
Ben de bugün başladım tekrar şu ana kadar iyi gidiyor bakalım artık..Anneler günü nedeniyle bende dün bozdum. Evde yapması gerçekten daha zormuş. Bugün yeniden başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?