• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hurma ve yoğurt diyeti ne dersiniz 7 günlük yapalım mı?

Zorlandıgımız yerlerde aralara farklı ögünler yapalım kızlar bencede deneyelim de bi

Merhabalar ben pazar günü başladım bu diyete 100.2 ile. İlk 2 gün hiç zorlanmadım, 3. gün biraz halsizlik vardı ama bozmadım. ve bugün 4. gün gayet iyiyim. ;) Aynı dönemde bu diyeti yapan birilerini bulduğuma mutluyum. Birbirimizi motive edelim. Ben 7 gün yapmaya niyet ettim ama bakalım nolceeek :) Herkese başarılar :) Sonuçlar aşağıda mümkün mertebe de yazmaya çalışacağım.
Pazar sabah 100,2. (Hiç bozmadım)
Pazartesi sabah 98,5. (Öğleden sonra yaş pasta yedim :( ama sonra devam ettim yine de)
Salı sabah 97,7. (Hiç bozmadım)
Çarşamba sabah 97,2 çıktım. (Az birşey beyaz peynir tırtıkladım) Bakalım devam etmeye çalışıyorum.

Merhabalar ben pazar günü başladım bu diyete 100.2 ile. İlk 2 gün hiç zorlanmadım, 3. gün biraz halsizlik vardı ama bozmadım. ve bugün 4. gün gayet iyiyim. :KK66: Aynı dönemde bu diyeti yapan birilerini bulduğuma mutluyum. Birbirimizi motive edelim. Ben 7 gün yapmaya niyet ettim ama bakalım nolceeek :) Herkese başarılar :) Sonuçlar aşağıda mümkün mertebe de yazmaya çalışacağım.
Pazartesi sabah 98,5. (Öğleden sonra yaş pasta yedim :KK43: ama sonra devam ettim yine de)
Çarşamba sabah 97,2 çıktım. (Az birşey beyaz peynir tırtıkladım) Bakalım devam etmeye çalışıyorum.
Maşallah güzel gidiyor kilolar, ufak kaçamaklar olsa da devam etmek iyi demek ki. Aman tatlı yedim deyip komple diyeti bırakmamak lazım. Ben de dün başladım 71 le, bu sabah 70,5 çıktım. Akşam yağsız salata yedim eşimle sofrada. Biraz önce de dayanamadım oğluma yedirirken 3 tane çilek attım ağzıma :KK70: Yine de pes etmek yok, ufak kaçamaklarla yola devam :KK73:

• Beğen
Reactions: AAD
Merhabalar ben pazar günü başladım bu diyete 100.2 ile. İlk 2 gün hiç zorlanmadım, 3. gün biraz halsizlik vardı ama bozmadım. ve bugün 4. gün gayet iyiyim. :KK66: Aynı dönemde bu diyeti yapan birilerini bulduğuma mutluyum. Birbirimizi motive edelim. Ben 7 gün yapmaya niyet ettim ama bakalım nolceeek :) Herkese başarılar :) Sonuçlar aşağıda mümkün mertebe de yazmaya çalışacağım.
Pazartesi sabah 98,5. (Öğleden sonra yaş pasta yedim :KK43: ama sonra devam ettim yine de)
süpersin canım seni görünce tekrardan azimlendim bizi bilgilendirmeyi unutma :)

• Beğen
Gayet güzel gitmiş kilolar devamını dilerim canım :KK66::KK66:

• Beğen
Günaydın kızlar:) 69,9 geldim bu sabah. Ufak kaçamaklara rağmen az da olsa kilomda değişiklik görmek beni daha çok motive ediyor. Sağolsun komşum dün börek getirmiş, 2 lokmacık tadına baktım, tutamıyorum şu boğazımı :KK72: akşam da yine salata yedim eşimle sofrada. Böyle böyle istediğim kiloya inebilirim umarım :işsiz:

• Beğen
Günaydın kızlar:) 69,9 geldim bu sabah. Ufak kaçamaklara rağmen az da olsa kilomda değişiklik görmek beni daha çok motive ediyor. Sağolsun komşum dün börek getirmiş, 2 lokmacık tadına baktım, tutamıyorum şu boğazımı :KK72: akşam da yine salata yedim eşimle sofrada. Böyle böyle istediğim kiloya inebilirim umarım :işsiz:
Günaydın ben de bugün başladım bakalım :)

günaydın ben 28 de tartılacagım ufak ufak kaçamaklar bende de oluyor ister istemez :)

Ben tartılmadan duramıyorum, alışkanlık olmuş sanırım. Her sabah mutlaka tartıya çıkıyorum :KK200:

Merhabalar
Bugün 97,1 :(
Akşam 9 gibi çok azcık et yedim ama hala devam ediyorum.
Vücudumun direnç noktası 96 zaten ama sanırım direnecek bu noktada, bakalım bakalım:(
İyi dilek ve destekleriniz için çok çok çooook teşekkür ediyorum. Umarım hepimiz mutlu sonuçlar alırız ;)
az ya da çok sonuçlarımızı ve kaçamaklarımızı yazalım :)

Merhabalar
Bugün 97,1 :KK43:
Akşam 9 gibi çok azcık et yedim ama hala devam ediyorum.
Vücudumun direnç noktası 96 zaten ama sanırım direnecek bu noktada, bakalım bakalım:KK43:
İyi dilek ve destekleriniz için çok çok çooook teşekkür ediyorum. Umarım hepimiz mutlu sonuçlar alırız :KK66:
az ya da çok sonuçlarımızı ve kaçamaklarımızı yazalım :)

Biraz sporla desteklersen belki daha rahat verebilirsin kilo. Hepimiz için geçerli tabi bu :) ben çocuktan fırsat bulunca Leslie videolarını açıp yapıyorum elimden geldiğince ;) haftada 2-3 kez anca oluyor. Az da olsa faydası oluyordur :spor: pes etmek yok, kilo vermemiz azalsa da dursa da azimle devam :KK5:

kızlar ben yapamadım ya off sabah 72,9 çıktım çok pişmanım ama konsantre olamıyorum bir türlü :(

Günaydın dün sabah 73,4 ve bugün sabah 72,4 gördüm tartıda. Akşam kaçamak yapıp balık ve 2 kurabiye yedim o_O

kızlar ben yapamadım ya off sabah 72,9 çıktım çok pişmanım ama konsantre olamıyorum bir türlü :KK43:
Kararlı bi şekilde başla canım bugün. Biz de tam anlamıyla yapamıyoruz, illa kaçamaklar oluyor ama yine de devam. Akşam yoğurt mayaladım ben de hazır yiyemiyorum ama tutmamış yoğurtsuz kaldım bugün :110: bi tane salatalık yedim sadece, bugün de böyle az kalorili bişeylerle idare etmeye çalışcam bakalım sonuç ne olucak. Akşam tatlı yedim :kızgın: 69,7 çıktım bu sabah. Yavaş da olsa gidicek kilolar inşallah :işsiz:

Back