hurma ve yoğurt diyeti ne dersiniz 7 günlük yapalım mı?

Benim de spor yapmam lazımm, leslie açıp yapıyorum haftada 2-3 kez ama ufaklık izin vermiyor ki benim olduğu kadar artık

Bu diyeti yaparken akşamları biraz yağsız salata yesem zararı olur mu ki? Salatasız duramam ki ben

oy oyyy kızlar ben akşam ve sabah resmen kıtlıktan çıkmış gibi yedim ama size söz yarın sıfırdan başlayacagım öğlen ve aksam da hurma yoğurt yeyim

oy oyyy kızlar ben akşam ve sabah resmen kıtlıktan çıkmış gibi yedim ama size söz yarın sıfırdan başlayacagım öğlen ve aksam da hurma yoğurt yeyim
Bu sefer pes etmeden devam inşallah. Ben de akşam eşime sofra hazırlayınca bi tabak salata yedim

bu sefer pes etmek yok yedim sonra pişman oldum yaa
Kahvaltı yapıp diğer iki öğünü yoğurt hurma yiyip zayıflayanlar da var. 5 değil de 2-3 kilo veriyorlar haftada. Öğlen yemeğini tam yiyip sabah akşam yoğurt hurma yiyenler de zayıflıyormuş. Bu diyeti araştırırken okumuştum bi yerlerde ama. Birdenbire de çok yüklenmemek lazım belki de :) akşamları salata yicem sanırım ben, salatasız yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…