• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hurma ve yoğurt diyeti ne dersiniz 7 günlük yapalım mı?

Merhaba arkadaşlar :)) Ben de başlamak istiyorum inşallah faydası olur. iradem çok zayıf belki burda birbirimizi teşvik ederiz :KK5:

Günaydın canlarım ben bu gün başlıyorumm işe geç kaldım tartılamadım ama yarın sabah kilo bildirimi yapacagım inşallah yapabildigim yere kadar yapacagım kimler benimler haydi destek :)

nisan 28/29 da kuzenimin düğün var 5 kilo vermem lazım en azından şimdilik şok diyeti ile

Kızlar siteye günde bir kaç kere girmeniz lazım ki aktif br şekilde destek olabilelim birbirimize :)

Ev hanımıyım, 2 yaşında bi oğlum var. Çok zor rejim yapıyorum çocukla. Ona bişeyler yedirirken benim de yiyesim geliyor :kk77: bu sefer kararlıyım bakalım inşallah bozmadan devam

Ev hanımıyım, 2 yaşında bi oğlum var. Çok zor rejim yapıyorum çocukla. Ona bişeyler yedirirken benim de yiyesim geliyor :kk77: bu sefer kararlıyım bakalım inşallah bozmadan devam
hadi inşallah 15 aylık kızım var benim de çalışıyorum bende iş yerinde herkez yerken ben zor tutuyorum kendimi birde akşam eşime yemek hazırlarken zor oluyor ama bu sefer başaracagım inşallah

Back