• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hurma ve yoğurt diyeti ne dersiniz 7 günlük yapalım mı?

Benim de spor yapmam lazımm, leslie açıp yapıyorum haftada 2-3 kez ama ufaklık izin vermiyor ki benim :( olduğu kadar artık

Bu diyeti yaparken akşamları biraz yağsız salata yesem zararı olur mu ki? Salatasız duramam ki ben :KK64:

oy oyyy kızlar ben akşam ve sabah resmen kıtlıktan çıkmış gibi yedim ama size söz yarın sıfırdan başlayacagım öğlen ve aksam da hurma yoğurt yeyim :(

oy oyyy kızlar ben akşam ve sabah resmen kıtlıktan çıkmış gibi yedim ama size söz yarın sıfırdan başlayacagım öğlen ve aksam da hurma yoğurt yeyim :KK43:
Bu sefer pes etmeden devam inşallah. Ben de akşam eşime sofra hazırlayınca bi tabak salata yedim

bu sefer pes etmek yok yedim sonra pişman oldum yaa :KK43:
Kahvaltı yapıp diğer iki öğünü yoğurt hurma yiyip zayıflayanlar da var. 5 değil de 2-3 kilo veriyorlar haftada. Öğlen yemeğini tam yiyip sabah akşam yoğurt hurma yiyenler de zayıflıyormuş. Bu diyeti araştırırken okumuştum bi yerlerde ama. Birdenbire de çok yüklenmemek lazım belki de :) akşamları salata yicem sanırım ben, salatasız yapamıyorum :kk77:

Back