ay inşallah canım aramızda çok büyük kilo farkı da yok en son 72 idim yarın tekrar kilo bildirimi yaparım çalışıyor musun ev hanımı mısın _?Ben de başladım bugün 71 le. İnşallah güzel sonuçlar alırız
hadi inşallah 15 aylık kızım var benim de çalışıyorum bende iş yerinde herkez yerken ben zor tutuyorum kendimi birde akşam eşime yemek hazırlarken zor oluyor ama bu sefer başaracagım inşallahEv hanımıyım, 2 yaşında bi oğlum var. Çok zor rejim yapıyorum çocukla. Ona bişeyler yedirirken benim de yiyesim geliyorbu sefer kararlıyım bakalım inşallah bozmadan devam
hadi inşallah canım hep beraber azimle yola devam :)Bi aksilik olmazsa ben de yarın başlamak istiyorum. İnşallah en az 5 kilo veririm
İnşallah. Bi hafta yaptıktan sonra ara mı veriliyor acaba.hadi inşallah canım hep beraber azimle yola devam :)
ayda 1 hafta diyorlar ama ben dayanabildigim yere kadar 28 nisana kadar inşallah dayanabilirimİnşallah. Bi hafta yaptıktan sonra ara mı veriliyor acaba.
1 hafta bakarım ben de dayanırsam devam ederim :)ayda 1 hafta diyorlar ama ben dayanabildigim yere kadar 28 nisana kadar inşallah dayanabilirim
72 lerdeyim 65 görmem lazım benim biran önce1 hafta bakarım ben de dayanırsam devam ederim :)
Ben de 73 kiloyum aynen benimde 65 leri bi görmem lazım artık72 lerdeyim 65 görmem lazım benim biran önce
750+750 iki şişe bitti 3 şişeye başlayacagım günde en az 2,5 lt suBen de 73 kiloyum aynen benimde 65 leri bi görmem lazım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?