Evet canim bire bir uyuyorum. Suyumuda ikibucuk litre mutlaka iciyorum 4. Gunumde yani bugun yesil caya basladim. Ama inceldigimi fark ediyorum belkide az yedigimizden siskinlik inmistir bilmiyorum c.tesi sabah tartilinca 5 gunde nekadar verdigimi gorecegiz :) ben cok cabuk aliyorum zor veriyorum artik. Dogumdan sonra kilo vermem zorlasti.İnşaALLAH sen de verirsin canım ben çok kolay veririm çok kolay da alırım
Sen birebir uyguluyorsun değil mi
Nasil tam olarak baslayabildinmi canim. Durumlar nasilmerhaba arkadaşlar ben de geçen hafta 3 gün yaptım bu diyeti ama kaçamaklı oldu.. yine de 1.4 kilo verdim..
sözde bugün de başladım ama akşama doğru bozdum..
yarın tam olarak başlıycam .. 7 gün tam olarak yapabilirsem 2 gün ara verip tekrar yapmayı planşıyorum..
kaçamaklı da olsa 3 gün sonunda 1 kilom gitti.. bence güzel çünkü zor veriyorum kilo..devam etmeyi düşünüyorumNasil tam olarak baslayabildinmi canim. Durumlar nasil
ben de en azından 3 gün yapıp 2 gün ara verme şeklinde yapabilirim diye düşünüyorum ..Kızlar Dün akşam yenik düştüm malesef yoğurt hurma yiyemedim bu sabah yine 61.8 im ip atlamaya başlayacam olumlu yazılar okudum bakalım ne olacak
Sakın pes etmeyin ben bu tek tip besinleri 2 günden fazla yapamıyorum kahvaltı ekledim ama yine olmadı bu çok etkili bi diyet ara ara uygulayacağım yine
aç kalmayacağın bir diyet ben çok sevdimUzun suredir forumu takip ediyordum. Kendime uygun diyet olarak hurma yogurt diyetini seciyorum. Aksam is cikisi hurmalarimi alip yarin baslayacagim. Cok azimsizim bu yuzden burdaki paylasimlari takip edip bende paylasimda bulunurum.
Süpeeerrrrr. Kaçtın kaç oldun güzellik. Yaşını boyunu da yazar mısın?Evet bayanlar iste bekledigim gun geldi veee bugun sabah itibariyle 5. Gunun sonunda tam 3 kilo vermisim :))) iki gun daha yapacagim daha sonraki gunlerde diyetimde haftada iki gun mutlaka hurma diyeti olacak.
Ben 34 yasindayim 163_164 boyundayim baslangic kilom 77.7. Besinci gunun sonunda 74.5 :) evet gunde uc defa canim ben 5+2 hurma ve yogurt yedim. Hic kacamagim olmadi hergun ikibucuk litre su ve bir bazen iki fincan yesilcay ictim. Bence kim dusunuyorsa hic beklemesin baslasin. Ki ben coook zor kilo veriyorum ben bile verdiysem sizlerde verirsiniz. Herkese bol eksiler :)Süpeeerrrrr. Kaçtın kaç oldun güzellik. Yaşını boyunu da yazar mısın?
Bi de günde 3 defa mı tükettin, başka hiç hiç hiç bişey yemedin mi
Hayııııırr asıl ben çok zor kilo veririmBen 34 yasindayim 163_164 boyundayim baslangic kilom 77.7. Besinci gunun sonunda 74.5 :) evet gunde uc defa canim ben 5+2 hurma ve yogurt yedim. Hic kacamagim olmadi hergun ikibucuk litre su ve bir bazen iki fincan yesilcay ictim. Bence kim dusunuyorsa hic beklemesin baslasin. Ki ben coook zor kilo veriyorum ben bile verdiysem sizlerde verirsiniz. Herkese bol eksiler :)
çok güzel vermişsin tebrik ederimEvet bayanlar iste bekledigim gun geldi veee bugun sabah itibariyle 5. Gunun sonunda tam 3 kilo vermisim :))) iki gun daha yapacagim daha sonraki gunlerde diyetimde haftada iki gun mutlaka hurma diyeti olacak.
ben hep kaçamaklı yaptım 3 günde 1 kilo gitti.. bence bir başla devamı gelirHayııııırr asıl ben çok zor kilo veririm
Yoğurda baharat karıştırıyorum, daha önce de yazmıştım. Henüz hurmalar gelmedi. Bugün gelecek inşallah.
Hergün aynı şeyi yemek hiç bana göre değil aslında. Arada kesin kaçamak yaparım
Yani salatalık, üzüm.... Vs gibi işte. Az az.
5 kilo veresim var. Var da verebilsem
çok güzel vermişsin tebrik ederim
ben hep kaçamaklı yaptım 3 günde 1 kilo gitti.. bence bir başla devamı gelir
çok güzel vermişsin tebrik ederim
Tesekkurler canim bence kacamaksiz en azindan 3_4 gun mutlaka denenmeli sonucu gorunce devami geliyor :)
Sen kac kilosun boyun ve yasin kac canim. Ben cok zor kilo verenlerdenim ben bile verdiysem sende mutlaka verirsin kendine enazindan 3 gun ver kacamak hic yapma ve sonucu gor derim :)Hayııııırr asıl ben çok zor kilo veririm
Yoğurda baharat karıştırıyorum, daha önce de yazmıştım. Henüz hurmalar gelmedi. Bugün gelecek inşallah.
Hergün aynı şeyi yemek hiç bana göre değil aslında. Arada kesin kaçamak yaparım
Yani salatalık, üzüm.... Vs gibi işte. Az az.
5 kilo veresim var. Var da verebilsem
Denedim daha önce zaten. 2 çeşit hurma denedim, olmadı, beğenmedim.çok güzel vermişsin tebrik ederim
ben hep kaçamaklı yaptım 3 günde 1 kilo gitti.. bence bir başla devamı gelir
Tamam. Deneyeceğim yine yeniden. İstediğim hurma gelseydi iyiydi, moralim bozuldu. Yine eskiden yediğim hurmalardan geldiSen kac kilosun boyun ve yasin kac canim. Ben cok zor kilo verenlerdenim ben bile verdiysem sende mutlaka verirsin kendine enazindan 3 gun ver kacamak hic yapma ve sonucu gor derim :)
Canim senin istedigin kilo kac. Bence gayet iyisin :) bu aspir kapsulde ne :))Tamam. Deneyeceğim yine yeniden. İstediğim hurma gelseydi iyiydi, moralim bozuldu. Yine eskiden yediğim hurmalardan geldi
32/1.62/bu sabah 60.5 çıktım.
Ama yarın 60 olurum.
Az yiyorum, aspir kapsülü içiyorum bi de kızlar.....
Eczaneden aldım canım. Burada gördüm, netten de araştırdım. Sağlıklı bir yağ. Depolanmış yağların yakılımında pek faydalı imiş. 1. Nci kutu bugün bitti. 2.ncisine başlayacağım.Canim senin istedigin kilo kac. Bence gayet iyisin :) bu aspir kapsulde ne :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?