- 30 Haziran 2011
- 1.808
- 34
- 358
Eveett gelelim benim diyet deneyimime.Bence yapılması çokta zor olmayan bir diyet.Hatta müthiş bir de sabır veriyor.Yani
öyle herşeye kolay kolay sinirlenmiyorsunuz.En azından ben öyle oldum.
Ama maalesef 7 gün yapamadım.
1.gün bakıcı ile görüşmem vardı.Önüme konulan ikramlıklara hiç dokunmadım.
Yabancı olunca reddetmek kolay oldu.
3.gün arkadaşlarla pikniğe gidildi.Çok dalga geçtiler benimle,zaten az yerim diye gitmiştim öyle de yaptım.
Vee buna rağmen eksiyi de gördüm tartıda.
4.gün yine bakıcı görüşmem vardı.Bu sefer reddetmem öyle kolay olmadı çünkü arkadaşla gitmiştik ve o yemezsen çok ayıp olur diye birazcık aldım.Gerisini de ona verdim gizlice.
5.gün kardeşim zorla güne çağırdı orda da Allah ne verdiyse yedim.Artık insanlara kendimi anlatmaktan sıkılmıştım.
Yeteeeeer uleeeen dedim ve yedim.
6. ve 7.günler normal yedim.
Veeee verdim aldım derken yeni haftaya -800 ile başladım.Yani geçen haftadan aksatarakta yapsam bence iyi bir rakam bu.
Bu hafta yeniden başladım.Ama bugün bir eksilme göremedim.Vücudum alıştı herhalde.
öyle herşeye kolay kolay sinirlenmiyorsunuz.En azından ben öyle oldum.
Ama maalesef 7 gün yapamadım.
1.gün bakıcı ile görüşmem vardı.Önüme konulan ikramlıklara hiç dokunmadım.
Yabancı olunca reddetmek kolay oldu.
3.gün arkadaşlarla pikniğe gidildi.Çok dalga geçtiler benimle,zaten az yerim diye gitmiştim öyle de yaptım.
Vee buna rağmen eksiyi de gördüm tartıda.
4.gün yine bakıcı görüşmem vardı.Bu sefer reddetmem öyle kolay olmadı çünkü arkadaşla gitmiştik ve o yemezsen çok ayıp olur diye birazcık aldım.Gerisini de ona verdim gizlice.
5.gün kardeşim zorla güne çağırdı orda da Allah ne verdiyse yedim.Artık insanlara kendimi anlatmaktan sıkılmıştım.
Yeteeeeer uleeeen dedim ve yedim.
6. ve 7.günler normal yedim.
Veeee verdim aldım derken yeni haftaya -800 ile başladım.Yani geçen haftadan aksatarakta yapsam bence iyi bir rakam bu.
Bu hafta yeniden başladım.Ama bugün bir eksilme göremedim.Vücudum alıştı herhalde.