kızlar ben kabak yemiği pişirdim yanına ne yapayım bilemedim:44::44: sizce ne gider?????
kızlar ben kabak yemiği pişirdim yanına ne yapayım bilemedim:44::44: sizce ne gider?????
valla ben yoğurtla sevıorm kabak yemegını yada cacık ama sen bılırsın tabı
fulye senın evde tartı vardı sanırım sabah tartıldınmı var mı bır gelısme
yok tartım hullycim ama ilk fırsatta almayı düşünüyorum:44::44: gelişme olacagını sanmıyorum ya belki gramlarda olabilir
Hemen öğlen yediklerimi yaziimm... :)))
bir porsiyon yeşil fasulye çok az çavdar ekmeği ve cacık(( ama bişey diyimmi çok güzel börek vardı yiyemedim ve çok açım...
ben hala bişi yiyemedım sabahtan berı
bence artık bişeyler yemelisin hully mmmmm... Sana bişey olmasın cicim..
ben aclıga karsı dayanıklıyım ya yemeden de duruorm ama zaten canım hıcbısı ıstemıo sınırımden...domınos pizza koysalar bugun yemem
öğlen yediklerim.
1porsiyon kaabak yemeği
1dilim ekmek
1adet kandil simidi
karpuz salata
buarda kandiliniz mubarek olsun kızlar
kizlar hepinizin kandili mubarek olsun dun aksam yediklerim 4 adet cig kofte, ve ananas bugun kandil dolayisiyla niyetliyim gece yedigim 1 adet kepekli ekmek, 1 ucgen peynir (light),biraz surmelik peynir, ve sekersiz cay .........aksam ne yiyecegime karar veremedim daha yazarim sonra ne yedigimi bu arada sohbet koyulasmis
neden ? Kociş yüzünden mi?
afiyet olsun canım
seninde kandilin mubarek olsun
kızlar yarın işyerinde öğlen ıspanaklı börek çıkacak
kalorisepetinde 1 porsiyonu 800 kal. yazıyor( 1 porsiyon dediği 1 dilimmi oluyor anlamadım ben
zaten günlük almam gereken kalori okadar:18:[/QUOT/] ayy korktum valla ispanakli borekten ama bir porsiyonun bir dilim oldugunu sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?