Hully'nin Diyet Günlüğü

Hully cim bu yöntemle zayıflarsam dile benden ne dilersen

canım benım ya ben saglık ve guzellıgını dılıorm....ya bılmıorm ama ben cok zayıfladım boyle;anlamıorm mesela 2 3 gun bı kıloda ınıp cıkıorm sonra bı bakıorm bırden dusuvermıs bıde hareket etmeye calısıorm ofiste bıle yuruyorum ara ara ben de ınanamıorm ama cok zayıfladım...sadece 2 3 çeşit yemek yerıne tek çeşit yedım ekmeksız ve salata yesıl çayda bence cok etkılı oluo...valla 15 gun dayanın sonrasında daha cok motıve olcaksınız cunku kılo verdıınız bellı olcak ınsanlar zayıflamıssın dıcek ondan sonrada zaten dieti bırakamıosn cunku mutlu oluosn..eee sen bı fark hissedıomusun kendınde en ıyı ınsanın kendısı anlar belın falan ıncelıo ılk basta gobek başlıo kendını toparlmaya

mvlove hanım acaba sız neler yaptınız bole sustuuna gore bısı mı yedın acaba bıze solemeden

acaba dun dondurma yeme gunumuydu ?

daha 3.gün canım ben pek bi fark hissedemedim ne yalan söliyim
şu sıralar fazla hareketli değilim hareket etmek için bahaneler buluom artık kendime iş çıkarıyom,merdiven çıkmaya başladım
ama bırakmayacam bayrama kadar incelmem lazım :))
benim tek sıkıntım eşimin tatlıya aşırı düşkün olması dün zorla yürüşe çıkardım onda da tutturdu dondurma diye
buarada ona diyet yaptıgımı söylemiyorum iştahım yok diyorum :))
adam diyetteyim diyince diyeti bozdurmak için elinden geleni yapıyo

bencede soleme o zaman o tatlı yesın sen de mıdem bulanıo falan de...bırı ole guzel şeyler yıyıpte ben yemezken kendımle gurur duyuyorum yemedgm ıcın...ılk 5 gunde en az 3 kılo gıder benım ole olmustu su kaybı falanda oluo ya...sabır işi birazda sabredıp de bozmazsanız sonuç harıka oluo bıde kızlar hıc yumurta yemıosun haftada 3 en azından yıyın

ya bende de pek fark yok sanki üzülüyom ( boşuna mı aç kalıyorum acep..

yumurta olayını anlamadım tatlım??

valla dün akşam haberlerde izledim. İbrahim tatlıses 15 kg vermiş haşlanmış yumurta ile.. sabah ları bir adet yumurta bol yeşillik ile karıştırıp ekmekle banabana yemiş
ekmekle yediği halde bu kadar kilo vermiş yaaaa bende mi denesem ekmeği çok severimde

ya bende de pek fark yok sanki üzülüyom ( boşuna mı aç kalıyorum acep..

valla canım zaten 2 gunde anormal bı zayıflama bekleme benım bugun sanırım 25 . gunum ve bu şekılde verdım kıloyu bırden ole bısı olamaz zaten ama yedıklerımızın kalorısı dusuk olduğu ıcın en az 1 haftada 1 kılo gıder ama ılk hafta garanti 2 yada 3 gıdıo..bır kılo 7000 kalorımıs arkadaslar...gunde 2000 kalorı alması gerken bırı gunde 500 kalori alırsa 1500 kalori vermıs olur gunde en az..harekette ederse artabılır tabı 1500*5 gun oda 7.000 kalorıye esdeger ve 1 kılo verılmıs oluo 5 gun sonunda

ekmek yok arkadaşlar uno denge light 1 er dılım ye ama beyaz ekmek ben hıc yemedım ıstersen bı bak bakalım kalori sepetınden 1 dılım ekmek kaç kalori ona göre karar ver sen

ya bıde bısı solımmı bız ınsanlar herseye alısıorz...gercekten bole ben 1 hafta caydan sekerı cıkardım ve su an sekerlı cay ıcemıorm ben ekmegı bıraktım ve ınanın ekmeksız yemek yemeyı artık daha cok sevıorm....zaman dıorm sabır dıorm vazgecmek yok dıorm

ben ıstedım zayıfladım hesapladım sımdı 59.6 ile başlamıştım bugun 53.4 olmusun yanı 6.200 gram vermısım 25 gunde...şurda kaldı 2 3 kılo beyındee bıtıo ve mıdede kuculuo oda alısıo ınanın ama suyu nolur ıhmal etmeyın bıde vazgecmeyın...yurumemız bıle kolaylasıo kılo verınce kıyafetler yakışıo özguven artıo mutlu oluosn e değmez mi sizce

bizim aşçı döktürmüş

öğlene ıspanaklı börek. mercimek çorbası, közlenmiş patlıcan salatası var

ama tabiki ben bunları yemiycem

öğlenki menüm;
1 adet kumru (domatesli peynirli)
1 adet ayran

az kalori çok hareket az yemek cok su :)ve burger pizza ayda bı kere yesek nolur yanı ölürmüyüz?bol sebze meyve ve yeşillikle beslensek ölürmüyüz yani...tuzu azaltsak ölürmüyüz tam tersine dahaa sağlıklı olmazmıyız?valla cocuuma ogreteceım ve bu konuda yardım alacaım ılk konulardan bırıde sağlıklı beslenme...bakıorm benden kucuklere benden 10 yaş buyuk gozukuolar cok uzuluorm ve bende ılerleyen yaşlarda bu sıkıntıları yaşamak ıstemıorm...bunun ıcınde yol yakınken onlem almayı cok ıstedım ve yaptım devamda edıcem aman rejım bıttı deyıp gunde dunyalar kadar kalori almayacagım yaşamam yetecek kadar yiyeceğim ve sağlıklı olacağım

sendeki azime hayranım
biraz daha sıkı tutarsan nerdeyse ayda 10 kilo vermiş olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…