Hully cim bu yöntemle zayıflarsam dile benden ne dilersen
günaydınn... bende yazim hemen akşam bir porsiyon salataçok az ekmek 1 saat sonra bir adet nektari.akşam namaz kılcam die az da dondurma yedim ama sanırım çoğunu yaktım çünkü gece 2 doğru yattım çok şükür inş eritmişimdir :) şimdide altın ekmekli tost yiyorum bide sütlü kahve . ya acaba sütlü kahveyi içmesemmi ?
daha 3.gün canım ben pek bi fark hissedemedim ne yalan söliyim
şu sıralar fazla hareketli değilim hareket etmek için bahaneler buluom artık kendime iş çıkarıyom,merdiven çıkmaya başladım
ama bırakmayacam bayrama kadar incelmem lazım :))
benim tek sıkıntım eşimin tatlıya aşırı düşkün olması dün zorla yürüşe çıkardım onda da tutturdu dondurma diye
buarada ona diyet yaptıgımı söylemiyorum iştahım yok diyorum :))
adam diyetteyim diyince diyeti bozdurmak için elinden geleni yapıyo
bencede soleme o zaman o tatlı yesın sen de mıdem bulanıo falan de...bırı ole guzel şeyler yıyıpte ben yemezken kendımle gurur duyuyorum yemedgm ıcın...ılk 5 gunde en az 3 kılo gıder benım ole olmustu su kaybı falanda oluo ya...sabır işi birazda sabredıp de bozmazsanız sonuç harıka oluo bıde kızlar hıc yumurta yemıosun haftada 3 en azından yıyın
yumurta olayını anlamadım tatlım??
ya bende de pek fark yok sanki üzülüyom( boşuna mı aç kalıyorum acep..
yumurta olayını anlamadım tatlım??
valla dün akşam haberlerde izledim. İbrahim tatlıses 15 kg vermiş haşlanmış yumurta ile.. sabah ları bir adet yumurta bol yeşillik ile karıştırıp ekmekle banabana yemiş
ekmekle yediği halde bu kadar kilo vermiş yaaaa bende mi denesem ekmeği çok severimde
öğlen ne yiceksiniz kızlar?
ben ıstedım zayıfladım hesapladım sımdı 59.6 ile başlamıştım bugun 53.4 olmusun yanı 6.200 gram vermısım 25 gunde...şurda kaldı 2 3 kılo beyındee bıtıo ve mıdede kuculuo oda alısıo ınanın ama suyu nolur ıhmal etmeyın bıde vazgecmeyın...yurumemız bıle kolaylasıo kılo verınce kıyafetler yakışıo özguven artıo mutlu oluosn e değmez mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?