• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hully'nin Diyet Günlüğü

yok tartım hullycim ama ilk fırsatta almayı düşünüyorum:44::44: gelişme olacagını sanmıyorum ya belki gramlarda olabilir:52::52::52::52::52:

hmm eve alın bırer tane tartu dijital;her sabah gram gram nasıl gıttını gorun ben 20 liraya almıstım sanırım kıng marka:72:

Hemen öğlen yediklerimi yaziimm... :)))
bir porsiyon yeşil fasulye çok az çavdar ekmeği ve cacık :((( ama bişey diyimmi çok güzel börek vardı yiyemedim ve çok açım... :43::43::43::43:

öğlen yediklerim.
1porsiyon kaabak yemeği
1dilim ekmek
1adet kandil simidi
karpuz salata

buarda kandiliniz mubarek olsun kızlar:42::42::42:

öğlen yediklerim.
1porsiyon kaabak yemeği
1dilim ekmek
1adet kandil simidi
karpuz salata

kizlar hepinizin kandili mubarek olsun dun aksam yediklerim 4 adet cig kofte, ve ananas bugun kandil dolayisiyla niyetliyim gece yedigim 1 adet kepekli ekmek, 1 ucgen peynir (light),biraz surmelik peynir, ve sekersiz cay .........aksam ne yiyecegime karar veremedim daha yazarim sonra ne yedigimi bu arada sohbet koyulasmis

öğlen yediklerim.
1porsiyon kaabak yemeği
1dilim ekmek
1adet kandil simidi
karpuz salata

afiyet olsun canım

seninde kandilin mubarek olsun

kızlar yarın işyerinde öğlen ıspanaklı börek çıkacak :(
kalorisepetinde 1 porsiyonu 800 kal. yazıyor :(( 1 porsiyon dediği 1 dilimmi oluyor anlamadım ben
zaten günlük almam gereken kalori okadar:18:

kizlar hepinizin kandili mubarek olsun dun aksam yediklerim 4 adet cig kofte, ve ananas bugun kandil dolayisiyla niyetliyim gece yedigim 1 adet kepekli ekmek, 1 ucgen peynir (light),biraz surmelik peynir, ve sekersiz cay .........aksam ne yiyecegime karar veremedim daha yazarim sonra ne yedigimi bu arada sohbet koyulasmis

saol canım seninde kandilin mubarek olsun

buarada sahurda yediklerin çok az gibi geldi bana dikkat et rejim yapacam derken sağlığımızdan olmayalım :34:

afiyet olsun canım

seninde kandilin mubarek olsun

kızlar yarın işyerinde öğlen ıspanaklı börek çıkacak :(
kalorisepetinde 1 porsiyonu 800 kal. yazıyor :(( 1 porsiyon dediği 1 dilimmi oluyor anlamadım ben
zaten günlük almam gereken kalori okadar:18:[/QUOT/] ayy korktum valla ispanakli borekten ama bir porsiyonun bir dilim oldugunu sanmiyorum

Back
X